Sunset skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om midlertidig lukning:

Sunset Boulevard-restauranter uden drive-in lukkes midlertidigt, og gæster opfordres så vidt muligt til at benytte drive-in i stedet for at sidde i restauranten. Det er de seneste tiltag, som den danske fastfood-kæde Sunset Boulevard tager mod smittefaren ved coronavirus.

Sunset Drive-In

Onsdag aften meldte regeringen en række tiltag ud for at forhindre spredningen af coronavirus. Fastfood-kæden Sunset Boulevard vælger derfor nu at lukke de restauranter, som ikke har drive-in, for at reducere gæsternes smittefare ved at sidde tæt i restauranten.

“I Sunset Boulevard ønsker vi at passe på vores medarbejdere og vores gæster og derfor vælger vi nu at tage de nødvendige skridt for, at vi kan reducere smittefaren. Coronavirus har ramt vores samfund hurtigere, end vi og mange andre havde forventet for bare en uge siden, og her ønsker vi at være en ansvarlig virksomhed, som gør, hvad vi kan for at inddæmme smitten,” siger Jens Broch, adm. direktør i Sunset Boulevard.

Den adm. direktør kommer derudover med en klar opfordring til sine gæster i kædens øvrige restauranter om så vidt muligt at benytte drive-in fremfor restaurantens siddepladser, eller til at bestille online.

“Vi vælger at holde siddepladserne i restauranterne åbne i de restauranter, som også tilbyder drive-in. Men vi opfordrer alle gæster, som har mulighed for det, til at benytte drive-in fremfor restaurantens siddepladser. På den måde ønsker vi at holde antallet af siddende gæster nede på et minimum, så ingen kommer til at sidde tæt på hinanden. Derudover er der som altid mulighed for at bestille mad på vores hjemmeside, og så afhente det i restauranten. Vi følger naturligvis situationen tæt, så vi hele tiden sørger for, at vi gør os de mest ansvarlige foranstaltninger,” siger Jens Broch.

I alt drejer det sig om 21 restauranter, som ikke har drive-in og dermed lukkes midlertidigt ned. Det gælder restauranterne i: Aalborg Storcenter, Bruuns Galleri i Aarhus, Klostertorv i Aarhus, City 2 i Høje-Taastrup, Esbjerg Storcenter, Fields i København, Fisketorvet i København, Horsens, Københavns Hovedbanegaard, Kennedy Arkaden i Aalborg, Kolding Storcenter, Kongensgade i Esbjerg, Lalandia Rødby, Lyngby, Odense Banegård, Rosengårdscenteret i Odense, Rødovre Centrum, Silkeborg, Herning, Korsør og i Sct. Mathias Centret i Viborg.

Sunset Boulevard vil desuden være særligt opmærksomme i de enkelte restauranter på, at kapaciteten ikke overskrider 100 mennesker.

Om Sunset Boulevard
Sunset Boulevard er Danmarks største danskejede fastfood-kæde. Den første Sunset Boulevard-restaurant åbnede i Odense i 1996. I dag har man 44 restauranter spredt udover hele Danmark samt en enkelt på Færøerne.

Del på sociale medier