Nysgerrig på Årets Iværksætterpris?

Så er det nu, du skal læse med her!

Hedensted Erhverv ønsker Apuls, som sælger træningsudstyr – herunder deres eget brand Odin, et kæmpe tillykke med årets Iværksætterpris! Det tager en massiv indsats, og er en enorm præstation, at komme så flot ud over rampen på så kort tid. Ikke blot i Danmark, men også internationalt. Apuls startede som webshop i en kælder i Vejle, drevet af de to venner og stiftere, Daniel Hougaard og Ebbe Maretty Sønderup. De to venner, som stammer fra henholdsvis Uldum og Ølholm, har i dag 21 ansatte og leverede sidst et årsregnskab på 5,2 mio. kroner efter skat. Du kan læse mere om de lokale gutters rejse og virksomhed i pressemeddelelsen her:

Se pressemedelelsen her

Få nye medarbejdere til din håndværksvirksomhed

Du får, som håndværksvirksomhed, nu muligheden for at præsentere dig overfor kommende medarbejdere.

I et samarbejde med Bewi Danmark A/S og Egedal Maskinfabrik A/S afholder Jobcenter Hedensted et håndværkerevent i Tørring i uge 44. Din virksomhed kan få en stand til eventet, hvor du kan præsentere virksomheden overfor potentielt kommende medarbejdere.

Eventet kører onsdag og torsdag i uge 44 fra henholdsvis 09-15 og 09-16.

Deltagelse kræver tilmelding. Du kan tilmelde dig ved at ringe eller skrive til Louise Hee Ahle eller John Klitgaard på: louise.hee.ahle@hedensted.dk, tlf.: 3046 8656 og john.klitgaard@hedensted.dk, tlf.: 5171 8425.

Se indbydelsen her:

Se indbydelsen her

Styrk dine sælgeregenskaber – workshop

På workshoppen den 27. oktober 2022 klokken 9.00, får du mulighed for at blive bedre til mødebooking. Målet er, at du bliver mere sikker og tryg i dine opkald. Udgangspunktet er, at det du sælger er nysgerrighed frem for produkter eller services. Ud fra den tilgang arbejder vi med, at du bliver mere sikker i dit budskab og kommunikerer rigtigt til de rigtige modtagere. Du får også mulighed for at afprøve værktøjerne i praksis med opkald, hvor eksperten; Dorthe fra Udtryk, er med på en lytter når du ringer og efterfølgende giver feedback. Workshoppen er gratis og bliver afholdt i Rugekassen på Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted. Du kan tilmelde dig her:

Tilmeld dig her

Fritidsjobs til de unge

Med de kommende kortere skoledage for skoleelever på overbygningen, bliver mulighederne for og tiden til fritidsjob atter større. Erhvervserfaring for de unge på 8.-10. klassetrin har en række fordele i forhold til overgangen til voksenlivet. Opret din virksomhed i virksomhedsbanken nu – så kan de unge nemmere finde dig i forbindelse med jobsøgning og virksomhedspraktik.

Du kan finde link til virksomhedsbanken og læse mere, samt finde kontaktoplysninger her:

Læs mere her

Lokalt engagement og udviklingsmuligheder

Sunset Boulevard i Hedensted er engageret i lokalsamfundet. Virksomheden er sponsor til Majfesten i byen og arrangerer børnedisco for de små. Det lokale engagement går også på, at så vidt muligt bruge lokale håndværkere når der er brug for det. Ikke kun fordi de er lokale, men fordi håndværksvirksomhederne i området er dygtige og fordi at de ofte er hurtige til at møde op og udbedre det, som der er behov for.

Jan Ladegaard, som er ejer af Sunset Boulevard i Hedensted er også stolt af sine medarbejdere og de muligheder, som virksomheden kan tilbyde dem for udvikling og avancement.

Du kan læse mere om Sunset Boulevard her:

Læs mere her

Kontakt Hedensted Erhverv

Har du brug for uvildig og gratis vejledning fra den lokale erhvervsservice

Del på sociale medier