1. marts udbyder Hedensted Kommune 38 byggegrunde til salg i kvarteret Lille Dalby Bakker, der med sin beliggenhed tæt på Hedensted centrum og midt i et naturskønt område er særdeles attraktivt. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Foto: Hedensted Kommune

Blot 1500 meter fra Hedensted centrum og tæt på både skole, daginstitution og golfbane byder nybyggerkvarteret Lille Dalby Bakker sig til som særdeles attraktivt for både børnefamilier og seniorer. Fuldt udbygget i otte etaper kommer den nye bydel i de kommende år til at rumme 400-500 boliger fordelt på parcelhuse, rækkehuse og lejligheder i etageejendomme.

Med salget af de 38 parceller tages der nu hul på 2. etape af udstykningen, der er en af de største i kommunen i nyere tid. Der bliver tale om en udbudsrunde med priser mellem 475.000 kr. og 1.095.000 kr. for grunde, der varierer mellem 600 og 1.080 kvm.. Interesserede købere kan byde på parcellerne til de fastsatte minimumspriser. Er der flere bud på samme parcel, holdes en ny budrunde, hvor parcellen sælges til højestbydende. Parcellerne vil kunne overtages 1. april i et område, der er fuldt byggemodnet med vej, stier og beplantning.

Køberne rykker ind i et område, hvor der allerede er fuld gang i opførelsen af de parcelhuse, som indgår i den private udstykning, der udgør 1. etape. Her er der allerede solgt og reserveret mere end 30 af de i alt 50 parceller.

”Lille Dalby Bakker har siden udstykningen gik i gang for et år siden levet op til de store forventninger både vi og den private lodsejer, Just Kristensen, havde til områdets attraktionsværdi. Med en beliggenhed i et naturskønt område, tæt på både et blomstrende handels- og foreningsliv, kort afstand til skoler og daginstitutioner og ikke uvæsentligt tæt på E45 og dermed kort afstand til masser af arbejdspladser og kulturhusene i Vejle, Horsens og Aarhus, er der tale om en for Hedensted helt unik udstykning,” siger borgmester Kasper Glyngø.

Foto: Hedensted Kommune

I Lille Dalby Bakker ligger naturen med bakker, åer og søer lige uden for døren og giver rig mulighed for både rekreativ nydelse og fysisk udfoldelse. Man bliver nabo til en af Danmarks smukkest beliggende golfbaner, og er man til gå-, løbe- eller cykelture, byder et stort stisystem sig til, som binder hele boligområdet sammen.

Lørdag 2. marts kl. 11.-14. inviterer Hedensted Kommune til ”Åben Grund”, hvor de mange, der allerede har vist interesse, ligesom alle andre potentielle købere har mulighed for at stille spørgsmål og nyde en kop varm kaffe, mens de besigtiger området.

 

Del på sociale medier