Når foråret melder sin ankomst, strømmer vintertrætte danskere ud i det gode vejr. I foråret, sommeren og det tidlige efterår er der ofte gunstige vejrforhold, som gør det til en fornøjelse at opholde sig i naturen. Som senior skal man heller ikke snydes for dette – derfor kan man investere i en el-scooter, hvis man gerne vil på længere ture eller hurtigt bliver træt.

Foto: ABW

Kør på Hjertestien og hør en historie
I Hedensted er der lavet såkaldte Hjertestier, hvor man løbende på ruten finder poster. Medbringer man sin smartphone, så kan man scanne en QR-kode og få fortalt en spændende historie om naturen. Eksempelvis kan du få mere information om Ådalens historie, munkemedicin eller Grævlingegraven. Der er gode stier at køre på med el-scooter, så det er dejlig nemt at arrangere en god gå/køretur for hele familien.

Frisk luft til hjernen og hjertet
Listen over fordelene ved at opholde sig udendørs er rigtig lang. Blot for at nævne nogle få, får man D-vitamin fra solen, hvilket bidrager til et bedre humør og ikke mindst fornyet energi. For mange er det også utrolig spændende at følge med i, når blomsterne og træerne springer ud. Derudover skal betydningen af samværet med familie eller venner heller ikke undervurderes, og det er de fælles oplevelser, som man husker.

Oplev nye områder
Hvis du er klar på en udfordring, så arrangerer Hedensted Kommune guidede ture i naturen. Det kan være hyggeligt at opdage nye steder og ruter, som man ikke ville have prøvet ellers. Et andet populært sted at tage på el-scootertur er Naturskoven Bjerge Skov. Med den rette el-scooter kan man blive tæt på fuldt terrængående og f.eks. hos Fønix Komfort har de et stort udvalg af komfortable og hårdføre el-scootere.

Del på sociale medier