Vi vil gerne genopfriske en gammeldags måde at se haver på. Nemlig… at man får chancen to gange til at se haven, sådan at man selv kan bestemme hvornår det passer bedst, og så kan du gentage besøget fordi det var så imponerende – og du kan tage en ven med.

Torsdag den 1. juli kl. 17.00 – 21.00
Søndag den 4. juli kl. 10.00 – 16.00

Vi skal besøge 2 skønne haver – nemlig:

Inge & Kaj Hüttel, Turkisvej 53, 8700 Horsens
Joan & Lars, Bredgade 11, Gramrode, 7130 Juelsminde

Hüttels Have er en ældre parcelhushave på 1.200 m2 med masser af roser, hosta, bregner, agapantus, stauder og solhatte i mange farver. En del fritstående og espalierede frugttræer, køkkenhave med højbede og 2 drivhuse fyldt med mere end 200 specielle pelargonier samt en del middagsblomster.
Der er ca. 400 større og mindre krukker fordelt rundt om i haven med mange forskellige vækster. Og så er der forskellige tableauer rundt om i haven.
Haven har mange rum/hyggekroge, hvor der er mulighed for at tage en pause og nyde naturen. De har lavet aftale med ægteparret bag “Krukkeladen” i Odder om at de kommer og præsenterer deres smukke toscanske krukker i forbindelse med åben have. Der vil selvfølgelig være mulighed for at købe en eller flere af de flotte og holdbare krukker. Entré kr. 20,00.

 

Del på sociale medier