Når natten falder på, og nattens jægere skal på jagt, må flere sanser i spil for at finde byttedyr, som gemmer sig i ly af mørket. Og i efterårsferien fra den 16. til den 24. oktober 2021 kan I komme tæt på nogle af nattens jægere i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

Nyhedsbrev

11. oktober 2021

Event i efterårsferien: Nattens jægere i GIVSKUD ZOO

Når natten falder på, og nattens jægere skal på jagt, må flere sanser i spil for at finde byttedyr, som gemmer sig i ly af mørket. Og i efterårsferien fra den 16. til den 24. oktober 2021 kan I komme tæt på nogle af nattens jægere i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.

Lær om, hvordan nattens jægere finder og fanger deres bytte. Og glæd jer til masser af sjove aktiviteter, hvor familien kan hygge sammen. Tradtionen tro emmer parken af hygge hele ferien, og der er pyntet med masser af græskar og edderkopper. Lun jer med lækker kakao og græskarsuppe, og skær jeres egne græskarlygter, som kan lyse op i efterårsmørket.
Find program over aktiviteterne i efterårsferien

Mød næsehornene og andre dyr på Go’morgen Zoo i uge 42
Der er enkelte ledige pladser på Go’morgen Zoo turene i efterårsferien, så I kan stadig nå at sikre jer en spændende oplevelse bag kulisserne og hilse på dyrene, inden parken åbner.

Book her, hvis du IKKE har årskort til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA

Book her, hvis du har årskort eller kulturårskort til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA

Ny personlift er installeret med hjælp fra Vanførefonden
Med en nyopsat personlift på handicaptoilettet i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs Babycare Center bliver det fremover lettere for gæster med handicap at komme på toilettet under besøget i parken.
Liften betyder nemlig, at gæster, som ikke selv kan løfte sig over på toilettet, kan benytte toilettet ved hjælp af liften. Liften er opsat med støtte fra Vanførefonden.
Læs mere

Vil du hjælpe os med at blive Årets Dyrepark 2021?
Sidste år blev vi kåret som Årets Dyrepark 2020, da Børn i byen Prisen blev uddelt, og vi er SÅ glade for de mange stemmer vi fik fra vores gæster. Igen i år er vi nomineret, og vi håber, at du vil hjælpe os med at blive kåret igen. Samtidig kan du vinde fine præmier, hvis du deltager i afstemningen.
Du kan stemme frem til onsdag den 10. november 2021 kl. 12.00.
Stem her og vind

Spar 20% i Safari Shop ved fremvisning af årskort og kulturårskort

Frem til årets sæsonlukning den 31. oktober 2021 kan du spare 20% på souvenirs i Safari Shop, hvis du har årskort eller kulturårskort. Glæd børnene med for eksempel en sød bamse, en spændende bog eller en smart t-shirt. Rabatten fratrækkes ved kassen ved fremvisning af årskort eller kulturårskort.

Bemærk: Is, slik og drikkevarer er undtaget fra tilbuddet.

Gå på opdagelse blandt fortidens giganter i efterårsferien
Rejs millioner af år tilbage i tiden og mød fortidens fascinerende giganter – dinosaurerne. Oplev de store flyveøgler mellem trækronerne. Kom tæt på de farlige kødædere, hvis I tør. Stå under maven på den kæmpestore langhals og find de nyudklækkede unger.
Læs mere om dinosaurerne i parken

Del på sociale medier