Husker du at bruge dine kartoffelskræller?

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
   
Hvordan bliver du en heldig kartoffel?
   
 
 
 

Er du ved at gøre klar til den helt store julefrokostsæson?

På de fleste julemenuer finder vi de gode gammeldags kartofler og den lækre brune sovs.

Men mange af os glemmer måske, at kartoffelskrællerne også kan blive en del af menuen…Det er da en skam, når nu de sagtens kan bruges? Hvis du vasker kartoflerne, inden de skrælles, kan de bruges som både kartoffelchips, lækre fritter og endda pandekager!

Når du udnytte dine ressourcer til fulde, er det ikke kun til gavn for miljøet. Det skaber faktisk også økonomisk værdi for dig på bundlinjen!

Så er det dig, der er en heldig kartoffel!

 

Find flere tips til, hvordan du kan bruge dine kartoffelskræller her.

 

Find flere gode tips fra bogen SKRÆL er ikke skrald på vores sociale medier:

Psst… og husk at du kan blive GRATIS certificeret med REFOOD Mærket på refoodlabel.dk.

Foreningen er for virksomheder og organisationer i fødevare- og servicesektoren, som gør en indsats mod madspild og for genanvendelse.

Vi håber, du vil følge med!
 
Venlig hilsen

 

ReFooderne