God efterårsferie!

Vi er trådt ind i efteråret, og mange af kommunens virksomheder går snart på en uges ferie. Vi vil benytte lejligheden til at ønske alle jer en god ferie, men også til at kigge frem mod et af vinterens højdepunkter.
En af vinterens gode traditioner er kommunens nytårskur, som nyder stor opbakning fra jer virksomheder. Planlægningen er allerede i gang. Og et af nytårskurens højdepunkter er uddelingen af Erhvervsprisen. Det bliver også tilfældet i år. Derfor opfordrer vi til, at I indstiller de kandidater, som I mener har gjort sig fortjent til prisen, allerede nu. Du kan indstille en kandidat ved at sende en mail til Erhvervschef, Carsten Steffensen, på mail: carsten.steffensen@hedensted.dk.
I mellemtiden ønsker vi jer alle et godt og produktivt efterår, samt en god ferie til alle, der afholder efterårsferie.
Vi står klar på den anden side med mange flere arrangementer og netværk, og håber på jeres vanlige gode opbakning.

Netværkstedet starter op

Så kan du igen sætte et stort kryds i kalenderen.
Denne gang den 12. november, hvor Netværkstedet bliver skudt i gang med første arrangement. Det foregår i Hedensted Centret fra 08.30 – 12.30, tilmeld dig allerede i dag. Det er gratis at deltage. Dagen starter med en velkomst fra Borgmester Kasper Glyngø, herefter fokuserer vi på metoder i forhold til det at netværke.
Vi tager udgangspunkt i Charlotte Junges ”pixibog”, der indeholder fem gode og grundlæggende råd til succesfuldt netværk. Derudover kommer der en keynotespeaker, som deler sin viden om vigtigheden af netværk.
Der bliver mulighed for at komme med input og forslag til fremtidige arrangementer, ligesom der er tid til at afprøve de fem netværksråd i praksis med de andre fremmødte virksomheder.
Vi glæder os til at se jer!

Tilmelding til Netværkstedet

Kontakt Hedensted Erhverv

Har du brug for uvildig og gratis vejledning fra den lokale erhvervsservice

Så nemt er det at kontakte os

|

Del på sociale medier