Aldrig før har så mange gæster besøgt GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA – tusind tak for i år

Sæson 2022 er netop afsluttet i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Parken slutter sæsonen af med det højeste besøgstal nogensinde – og så er alle gæster ikke engang talt med endnu.

452.000 gæster. Så mange gæster har besøgt GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i årets første ti måneder. Det er det højeste besøgstal nogensinde i parkens 53 år lange historie.

– Det er helt fantastisk, og vi kan slet ikke få armene ned, smiler direktør Richard Østerballe.

Og besøgstallet er ikke engang endeligt opgjort endnu.

– Vi har lukket parken for vinteren, så der kommer ikke flere dagsgæster i år. Men vi har fortsat en del arrangementer og årskortture i de kommende to måneder, og så fortsætter vores undervisning også vinteren igennem. Disse besøgende tæller også med i statistikken, når den skal gøres op til nytår, så det endelige besøgstal bliver lidt højere, forklarer Richard Østerballe.

Ifølge direktøren er blandt andet åbningen af parkens store pingvinanlæg samt et stort antal trofaste gæster og årskortholdere med til at påvirke besøgsstatistikken. Selvom besøgstallet er højt, og omsætningen dermed er fulgt godt med, er det ikke en buket roser uden torne. For parken er heller ikke gået fri af markante stigninger i omkostninger på grund af krigen i Ukraine og inflation.

– Det koster os flere millioner i ekstraudgifter, og det er vi jo nødt til at forholde os til det. Også i de kommende år, så vi er da spændte på, hvordan det vil gå, siger direktøren og tilføjer;

– Men vi har en masse trofaste årskortholdere og mange dagsgæster og skoler, der kommer igen år efter år. Så vi håber og tror, at de fortsat vil nyde at besøge parken, og vi vil gøre vores yderste for at give dem en vildt god dag. Vi glæder os i hvert fald til at slå portene op til en ny fantastisk sæson i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA næste år. Om vi så kan sætte ny rekord, vil tiden vise.

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA slår portene op til næste års sæson lørdag den 1. april 2023.

Del på sociale medier