Fredag den 15. september har du nu mulighed for at nyde en hyggelig aften på Ølsted Sognegård. Der vil blive serveret en let anretning med forskellige lækkerier klokken 18.30, hvorefter musikken går på klokken 20.30.

Og det er ikke mindre end en aften i Kim Larsens tegn. Jan “Lune” Carlsen har altid beundret den folkekære Kim Larsen, og hans tekster og melodier ligger hans hjerte tæt. Siden 2004 har Carlsen optrådt og spillet landet tyndt med Kim Larsens sange, hvilket giver sig til udtryk i de stemningsfulde fortolkninger, hvor sangstemmen bliver gengivet, så man næsten ikke kan høre forskel fra “originalen”. Der bliver lagt stor personlighed i fortolkningerne, hvor der således også bliver plads til solo’er og musikalske indslag.

Med sig har Carlsen pianisten Martin Jønsson, som også er kendt som sideman og musiker for solister som blandt andet Johnny Madsen, Ivan Pedersen, Søren Sko, Peter Belli, Lilholt og Andrew Strong.

På denne aften med Lune Carlsen&Jønsson, bliver der således lagt op til en oplevelse i særklasse. Showet bliver krydret med humor, sjove anekdoter og bemærkninger – og ikke mindst glimt i øjet!

Prisen er 250,- kroner og bordbestilling er nødvendigt på 28570805.

Del på sociale medier