Award 2021 i nye klæder
Nye priser ser dagens lys, netværk og inspiration opprioriteres og så får kulturen en større rolle

Efter en årrække med samme koncept og samme priser rystes posen, og AWARD 2021 får et lidt andet koncept.
Tre nye priser kommer til, og vil sammen med de kendte Nybolig-prisen og Årets Initiativ udgøre de fem priser, hvortil der kan indstilles kandidater. Den første nye pris er Årets Forbillede. Den gives til en træner, en leder eller et team, som bl.a. er kendetegnet ved at gå forrest og vise vejen for andre med en motiverende og empatisk tilgang. Den anden nye pris er Årets Præstation, som kan være udført af en udøver, en forening eller et hold. Prisen gives for at have opnået noget ekstraordinært f.eks. i form af et vundet mesterskab, erhvervelse af en særlig kompetence eller gennemførelse af et forløb, hvor resultaterne kommer mange til gode.

Den sidste nye pris er Årets Kulturpris. Denne pris gives til en kulturforening, en kulturpersonlighed eller en kultur-indsats, som har været med til at synliggøre kulturen i Hedensted Kommune på en positiv måde. Der er åben for indsendelse af indstillinger til de fem priser fra den 17. januar til og med den 6. februar 2022 via formularen på www.hedensted.dk/award.

Med det reducerede antal priser gives der mere tid og plads til netværk og inspiration i løbet af aftenen. De deltagende foreninger har ofte givet udtryk for, at AWARD-aftenen er et af de få tidspunkter på året, hvor de har mulighed for at mødes og netværke på tværs, og derfor opprioriteres denne del til AWARD 2021.
Sidst men ikke mindst får kulturen en større rolle med stiftelsen af Årets Kulturpris. Det er første gang, sådan en pris skal uddeles i Hedensted Kommune:

”I de sidste år er kulturen blevet en større del af den politiske dagsorden i vores kommune. Der er afsat ekstra ressourcer til at styrke kulturindsatser og støtte op om de mange kulturelle ildsjæle, som vi har rundt om i lokalsamfundene. Derfor synes vi, det giver god mening, at vi med den nye kulturpris sætter endnu mere fokus på kultur og hylder nytænkning, initiativ og evnen til at formidle og samle folk om kulturen”, siger Teresa Egballe, leder af Kultur & Fritid.

AWARD 2021 finder sted i Hornsyld Idrætscenter torsdag den 17. marts 2022 kl. 18.00. Invitationer vil blive udsendt til foreningsformændene i slutningen af januar.
AWARD-showet blive den første anledning til at præsentere det nye Fritids-udvalg, som vælges i januar 2022 og skal sidde frem til 2025.

 

Del på sociale medier