Den formodede gerningsmand er anholdt.

Den 56 årige mand, der boede i Kolding, har ifølge politiets efterforskning været i et sammenstød med en 24 årig gerningsmand i Kolding Midtby omkring kl. 21 lørdag aften. Sammenstødet endte voldeligt og den 56 årige blev i umiddelbar tilknytning til hændelsen hjulpet af folk i området ved Gråbrødregade. Han er efterfølgende erklæret død på Kolding Sygehus.

Sydøstjyllands Politi har lørdag aften og natten til søndag gennemført en intensiv efterforskning, og har i den forbindelse været massivt tilstede i Kolding Midtby med efterforskere, teknikere og hundepatruljer, ligesom der er foretaget vidneafhøringer og indsamlet videoovervågning.

På baggrund af politiets efterforskning er der foretaget anholdelse af den 24 årig mand, der ligeledes er fra Kolding. Det er aktuelt politiets opfattelse, at der ikke er en forudgående relation mellem de to mænd og at der er tale om en isoleret hændelse.

Den 24 årige forventes fremstillet i grundlovsforhør i dag kl. 12.00 ved retten i Kolding sigtet for manddrab og det forventes, at der anmodes om lukkede døre under retsmødet.

De pårørende til den dræbte 56 årige mand er underrettet.

Af hensyn til den aktuelle efterforskning kan Sydøstjyllands Politi ikke på nuværende tidspunkt dele yderligere oplysninger med offentligheden.

Kilde

Foto: ABW
Del på sociale medier