HIGHLIGHTS / nr. 19 / 2021

Årets gazellevirksomheder

Så er årets gazellepriser blevet offentliggjort. I Hedensted Kommune har vi oplevet en stor fremgang i antallet, da der i år er 33 virksomheder i kommunen, som har opnået dette flotte skulderklap. Vi er stolte over, at så mange virksomheder i kommunen klarer sig så flot i en tid, som har været præget af stor usikkerhed.

Vi vil gerne ønske alle gazellevirksomhederne stort tillykke!

Se årets Gazeller 2021

Borgmesteren inviterer til nytårskur

Vi inviterer traditionen tro til nytårskur. Det er den 5. januar 2022 kl. 15:30 i Hedensted Centret i Hal A.

Kom og hør Ole Vinds borgmestertale og årets gæstetaler, adm. dir. Torben Sjøberg Pedersen, fra den lokale virksomhed Nordic Rentals A/S.

På dagen uddeles årets Bæredygtighedspris 2021, og ikke mindst årets Erhvervspris 2021. Som vanligt vil der midtvejs være et let traktement og tid til netværk.

Se det fulde program og tilmeld dig nytårskuren

Covid-19 update til arbejdsgivere

Fra den 23. november 2021 til den 28. februar 2022, er det nu muligt at få sygedagpengerefusion for medarbejdere, der kan påvise at være smittet med Covid-19. Det samme gælder for medarbejdere, som skal gå i selvisolation som ”nær kontakt” til en smittet. Det er dog et krav, at medarbejderne i begge tilfælde ikke kan arbejde hjemmefra.

Samtidig kan medarbejdere med børn, som er hjemsendt med henvisning til sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til Covid-19, få barselsdagpenge i op til ti dage for børn op til 13 år. Dette gælder allerede fra første hjemsendelsesdag, og således skal man ikke først bruge omsorgsdage og barns 1. og 2. sygedag. Dog omfatter ordningen ikke en ret til fravær eller ret til løn under fraværet.

Giv dine ledere et kompetenceløft

Virksomheden Credin har givet 7 af deres teamledere et kompetenceløft med den grundlæggende lederuddannelse. I et samarbejde mellem Learnmark og Hedensted Erhverv, får du nu også denne mulighed – endda lokalt på Spettrupvej 7b i Hedensted. Virksomheden Credin udvikler og producerer bageriingredienser, og i virksomheden oplevede de stor intern interesse for undervisningsforløbet. Allerede efter de første moduler, kunne de syv medarbejdere anvende deres læring indenfor samarbejde, konflikthåndtering og medarbejderinvolvering. På baggrund af de nye værktøjer kunne de skabe en bedre og mere strømlinet hverdag i produktionen tilbage i virksomheden. Du kan læse mere om Credins tanker om forløbet

Giv dine medarbejdere et løft og tilmeld dem her

Shippingvirksomhed med base i Asien

Expo Freight Denmark er en del af den internationale shippingkoncern Expo Freight Logistics (EFL). Virksomheden holder til lige ved motorvejen i Hedensted. Det er forholdsvis tæt på de store anløbshavne Fredericia og Hamborg, og med korte afstande til Billund Lufthavn og Aarhus og trekantsområdet i det hele taget. Virksomheden bruger her lokale samarbejdspartnere indenfor fragt. EFL har i modsætning til mange andre shippingvirksomheder hovedsæde i Asien, og er specialister på især det område. Alle data og informationer tastes ind i systemerne i Sri Lanka. Det giver mere tid til at skaffe opgaver og yde service for teamet i Danmark.

Læs portræt af Expo Freight

Kontakt Hedensted Erhverv

Har du brug for uvildig og gratis vejledning fra den lokale erhvervsservice

Så nemt er det at kontakte os

Carsten Steffensen Erhvervs- og detailchef

Claus Bayer Jørgensen

Erhvervskonsulent

Heidi Baltzer Schmidt (barsel)

Erhvervskonsulent

Hedensted Erhverv | hedenstederhverv.dk | Niels Espes Vej 8 | 8722 Hedensted

Tlf. 4084 0426 | hedenstederhverv@hedensted.dk | Frameld dig her

Del på sociale medier