Nyd en hyggedag hos dyrene i vinterferien

Se dyrene, når de er allerflottest i deres tykke vinterpels. I vinterferien fra lørdag den 12. til søndag den 20. februar 2022 er GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA åben alle dage fra kl. 10.00 til 16.00. Glæd dig til en hyggelig gåtur rundt i parken, hvor du komme tæt på dyrene og nyde den særlige vinterstemning.

Besøg de store næsehorn i deres stald. Tag med på en gratis bustur i parkens store løveområde. Følg med i de spændende fodringer af udvalgte dyr. Og læg vejen forbi odderanlægget og Oddersalen, hvor du blandt andet kan mærke på forskellige dyreskind og lære mere om, hvordan dyr holder varmen ved hjælp af pels, spæk og størrelse. Bemærk at det i vinterferien kun er muligt at bevæge sig rundt i parken til fods. Dele af parken er lukket for gæster, så safaritur i egen bil er ikke muligt. Bilen skal i stedet parkeres foran parken. Entrépriser i vinterferien

Voksne (fra 12 år): DKK 140,- Børn (3-11 år): DKK 70,- Børn (0-2 år): Gratis Indehavere af årskort og kulturårskort til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA har fri adgang i vinterferien.

Find programmet for vinterferien her

Særtur bag kulisserne: Mød udvalgte dyr i stalde og anlæg Tag med bag kulisserne i vinterferien, hvor du kan møde gorillaflokken i deres anlæg og hilse på løver og brillebjørne i deres stalde, som ellers er lukket for gæster. Der holdes to ture hver dag i vinterferien fra den 12. til og med den 20. februar 2022 – en morgentur og en eftermiddagstur. Flere ture er allerede udsolgt, men du har stadig chancen for booke plads. Pris for vinterbesøg bag kulisserne:

Voksne (fra 12 år): DKK 210,- Børn (3-11 år): DKK 105,- Børn (0-2 år): Gratis Prisen inkluderer entré til parken hele dagen, så I kan nyde mange timer i dyrenes verden. Indehavere af årskort og kulturårskort får 25% rabat ved indtastning af rabatkoden “Vinterferie2022”.

Bestil plads på Vinterbesøg bag kulisserne

Børn sover gratis på GIVSKUD ZOO – HOSTEL i vinterferien Byd familien på nogle hyggelige vinterferiedage på GIVSKUD ZOO – HOSTEL. Op til to børn i alderen 0 til 11 år overnatter GRATIS på værelset og får morgenmad GRATIS, når I er to voksne sammen med dem. Tilbuddet gælder i hele vinterferien i perioden fra den 12. til og med den 20. februar 2022. Få også alle de dage i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA for EN dags pris. Bestil værelse her

Del på sociale medier