GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs støttegruppe Givskud Zoos Venner hjælper med aktiviteter i parken til gavn for naturen. Gruppen åbner nu for nye frivillige, og alle kan få chancen for at være med.

Nyhedsbrev

27. maj 2021

Vil du være en af Givskud Zoos Venner?

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs støttegruppe Givskud Zoos Venner hjælper med aktiviteter i parken til gavn for naturen. Gruppen åbner nu for nye frivillige, og alle kan få chancen for at være med.

Vil du have en tilknytning til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA og hjælpe Givskud Zoo Naturfond – og dermed være med til at gøre en forskel for naturen og for truede dyr? Det kan du nu få chancen for ved at blive en del af Givskud Zoos Venner. Tirsdag den 8. juni 2021 kan du komme til aftenmøde og høre mere om gruppens arbejde i parken.

Støttegruppen Givskud Zoos Venner blev oprettet, da coronakrisen ramte Danmark i 2020, hvor frivillige ydede bidrag for at hjælpe GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i nedlukningsperioden.
Siden blev gruppens arbejde ændret fra økonomiske bidrag til mere praktisk i parken, så de frivillige blandt andet hjælper ved arrangementer og producerer insekthoteller, som sælges i parken.
Alle donationer og indtægter, som Givskud Zoos Venner generer, går ubeskåret til Givskud Zoo Naturfond. Fonden støtter blandt andet bevarelsesprojekter for røde pandaer i Nepal og gorillaer i Cameroun.

Aftenmødet om Givskud Zoos Venner foregår i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs restaurant Jacobs Spisehus tirsdag den 8. juni fra kl. 19.00 til 21.00. Der er indgang fra parkeringspladsen på Løveparkvej 3, Givskud, 7323 Give.
Alle er velkomne, men på grund af forsamlingsforbuddet på 50 personer indendørs er der et begrænset antal pladser.
Interesserede bedes tilmelde sig ved at sende en mail til formidlings- og marketingchef Morten Hechmann Andersen på mha@givskudzoo.dk.
Bemærk at myndighederne kræver fremvisning af coronapas samt brug af mundbind indendørs, indtil man sidder ned.

Del på sociale medier