Hedensted Kommune hædrede de lokale mesterskabsvindere ved et arrangement torsdag den 31. maj. Borgmester Kasper Glyngø repræsenterede Hedensted kommune, som var vært ved et lille traktement.

Jesper, Anders og Freja var de hædrede svømmere…

Jesper Vendelbo Bylling Jensen er 3. dreng i ”Bylling familien” som er kommet helt til tops i svømning. Jesper blev igen i år landsmester til DGI’s Landsstævne i Ikast. Han tog guldet med hjem til svømmeklubben Koral i 50 m. rygsvømning, hvor han kom ind i tiden 0.31,55, og der blev kæmpet til sidste vandsprøjt.

Anders Ellehauge Gandreup, der er en af Koral’s allerbedste ”old-boys” drenge, har gjort det igen. Anders blev landsmester i 100 m. Medley i tiden 1.18,49 til Landsmesterskabet i Ikast.

Freja Thorsgaard har været med til at skrive Koral-historie. Til Landsmesterskab i Ikast gjorde hun det ingen andre fra Koral tidligere har præsteret. Freja vandt Guld og blev landsmester i 50 meter bryst, 100 meter bryst og 200 meter bryst. Freja kan nu som den allerførste i Koral bære titlen ”The triple” – en meget flot præstation.

Foto: Hedensted Kommune

Del på sociale medier