Majfesten er ved at være klar til fire dages festivitas i Mosen, men der er sneget sig en kæmpe ændring ind i programmet.

De har været nødt til at aflyse Hedensted Har Talent torsdag aften for børnene på grund af for få tilmeldinger. Børnene bliver dog ikke snydt for den tivolitur, de var stillet i udsigt ved at købe billet til talentshowet. Sunset Boulevard i Hedensted, der var hovedsponsor på showet, vil nemlig stadig sponsorere en tivolibillet.

De første 100 børn får en godtepose med lidt slik og en børnemenu til Sunset samt to tivolibilletter. De bliver udleveret i vaffelteltet, som i aftenens anledning bliver omdøbt til ”Sunset-boden” og de kan afhentes fra klokken 18.30 og indtil vi ikke har flere.

Majfesten skydes i gang torsdag aften med fodboldkamp i Mosen. Hedensteds Serie 3 hold tager imod Hornsyld IF, og Jyllandsserien senere tager imod Ikast FS til en duel på grønsværen. Senere er det Ole Gas, der står for underholdningen i HIF teltet.

Fredag aften er der rafleturnering i klubhuset, og fest for de unge i det store festtelt, i år med en Beer Pong konkurrence. Præmierne er sponsoreret af Temabar i Vejle.

Lørdag aften er de voksnes tur til at feste efter det traditionsrige optog gennem byen med fodboldspillere fra børneafdelingen i Hedensted Idrætsforening og Hedensted Løbet.

Også søndag er der fodbold på programmet, når der spilles Middelfart Sparekasse Cup, mens der kan gøres en god handel til kræmmermarkedet i det store telt.

Majfesten lukker og slukker som vanligt sent søndag eftermiddag med lidt god musik. Du kan læse mere om Majfesten på www.majfesten.dk

 

Del på sociale medier