Pusle Calan, Gitte Jensen og Mette Jørgensen afholder igen loppemarked i samarbejde med Hedensted Centret den 8. oktober fra klokken 10-16. Standene koster 140,- kroner, hvoraf de 20,- kroner går til en organisation.

I har de igen valgt at støtte Bakkevej i Hornsyld. Sidste gang var det børnene fra deres små afdelinger, så denne gang vil de støtte de ældre børn fra 13 år og opefter. Det er de tre afdelinger; Elværket, Efterværn og Bytorvet, så vi håber, de bruger pengene til at gøre noget ekstraordinært for børnene.

Bakkevej, der er et familie- og behandlingshjem, har allerede samlet en del sponsorgaver fra både private og erhvervsdrivende til deres tombola, hvor pengene går ubeskåret til dem. Igen i år bliver der lavet lykkeposer, hvor der er sikker gevinst fra de mange hylder med flotte gaver.

I løbet af dagen vil der være små konkurrencer både for besøgende og kræmmerne. Og så kommer “Pocohontas” og laver ansigtsmaling på børnene.

Det koster 20,- kroner at komme ind til loppemarkedet, og ønsker du en stand, så er der stadig få ledige stande tilbage. Du kan læse mere om loppemarkedet på Hedensted Centrets hjemmeside.

 

Foto: ABW
Del på sociale medier