Vi byder Steen varmt velkommen. Steen har tæt på 30 års erfaring fra det private erhvervsliv. Så han kender til livet ude i virksomhederne, og vil gøre sit ypperste for at servicere alle virksomhederne i Hedensted Kommune.

Steen har indgående erfaring med marketing, salg og forretningsudvikling, og i arbejdslivet sætter han pris på udfordringer, spændende problemstillinger, sparring og dialog, og ikke mindst at skabe resultater i sit virke. Det får han rig mulighed for at udfolde i Hedensted Erhverv, med det fokus; at spille samarbejdet mellem kommunen og alle jer virksomheder og iværksættere i kommunen endnu bedre. Steen er en god lytter – i den forstand at han formår at forstå den situation, som virksomhederne beskriver at de står i med henblik på at udforme en plan for hvordan vi så kommer videre derfra.

I Hedensted Erhverv ser Steen frem til at bidrage med god service og sparring for kommunens virksomheder og iværksættere, for at hjælpe dem med at trives, udvikle og vækste. Men også at bidrage til at give dem overblik over deres muligheder for hjælp fra diverse instanser, for på den måde at skabe gavnlige resultater for alle parter.

Steen er selv lokalt forankret, og har boet i Daugaard i ca. 20 år. Kva sit lokale kendskab ser han frem til den udfordring, det er, at hjælpe virksomhederne i lokalområdet. Han har en ydmyg tilgang til arbejdet, og Steens tilgang til at yde service er, at det altid er med afsæt i virksomhedernes problemstillinger og ønsker. Han mener at I ude i virksomhederne ofte selv sidder med svarene, men indimellem kan hjælpes på vej af de rette spørgsmål, samt den rette vejledning. Derfor er krydsservice et felt, som Steen finder enormt vigtigt; virksomhederne skal altid kunne henvende sig om et problem og få det løst – på den ene eller den anden måde.

Visionerne for arbejdet i Hedensted Erhverv er også på plads; nemlig at få kommunens visioner og mål om vækst til at harmonere med det lokale erhvervslivs planer, udvikling og tiltag. Tilgangen er funderet i, at udvikling og vækst på erhvervssiden også skaber vækst hos kommunens borgere. Steen vil herunder gøre sit for at få de styrker, som området og områdets virksomheder tilsammen besidder, til at forenes i en synergi, der kan skabe stærk fremdrift. På den måde får vi mest muligt ud af vore ressourcer og booster platformen for, at det lokale erhvervsliv kan vækste.

Afslutningsvis understreger Steen, at alle virksomheder og iværksættere altid er velkomne. Han er ikke længere væk end et telefonopkald, og I kan altid få kvalificeret hjælp og sparring fra Hedensted Erhverv.

Del på sociale medier