De tre strategiske sigtepunkter
Forpligtende fællesskaber
Kommunalbestyrelsen ønsker at se kommunen som et forpligtende fællesskab, hvor alle bidrager til at udvikle og styrke de mange lokalsamfund i et forpligtende samarbejde imellem kommunen, borgere, lokalområder og virksomheder.

Smidige og effektive processer
Kommunalbestyrelsen lægger vægt på smidige og effektive processer både i den måde, kommunen møder borgere og virksomheder, og i måden man som organisation samarbejder inden for og på tværs af vores områder.

Vækst i balance
Kommunalbestyrelsen ønsker en udvikling, som er kendetegnet ved en vækst i balance, hvor der er mange bundlinjer, såvel økonomisk, menneskeligt og miljømæssigt. Der skal være gode vækstbetingelser for alle.

Afrapportering på kommunalbestyrelsens strategi
Den første samlede afrapportering på strategien ”Sammen om Hedenstederne” viser bevægelsen fra strategi til praksis. Strategien dykker ned i udvalgte fokusområder inden for strategiens tre sigtepunkter, og udfolder den opgaveløsning, der finder sted hver dag i Hedensted Kommune.

Afrapporteringen giver dermed et godt afsæt, når Kommunalbestyrelsen med et fælles ansvar for kommunen og i dialog med hinanden udvikler fremtidens velfærd sammen.

Du kan her læse den samlede afrapportering her

Kilde

Foto: ABW
Del på sociale medier