Energikrise? –Du kan gøre noget

Er din virksomhed ramt af de stigende energipriser? Så er der faktisk hjælp at hente!

Ud fra EU-kommissionens kriserammebestemmelser, gøres det muligt at indefryse den del af virksomhedens energiudgifter, som overstiger maksimalprisen.

Herefter træder en afdragsordning i kraft, som indebærer et års afdragsfrihed og derefter en afdragsperiode på 4 år. Energiintensive virksomheder kan desuden optage fordelagtige lån, når forbruget går over det dobbelte af den gennemsnitlige el- og gas pris fra 2021. Hent også inspiration til nedsættelse af din virksomheds energiforbrug.

Vær proaktiv i forhold til mulighederne og læs med her:

Læs mere her

Tilskud til styrket IT-indsats

Har du brug for nye IT-løsninger og ny teknologi? Så kan du få et tilskud ved at søge SMV:Digital puljen.

Puljen er på max 250.000 kroner pr. godkendt virksomhed, og øremærkes max 200.000 kroner til investering i IT-udstyr og software og max 50.000 kroner til konsulenthjælp ift. implementering og oplæring. Du ansøger ved at udarbejde en business case, der beskriver hvordan investeringen vil løfte din virksomhed til nye højder og hvordan den nye teknologi vil skabe værdi.

Så vær parat og ansøg nu. Puljen åbnede den 3. oktober klokken 09.00. Du kan læse mere og ansøge her:

Læs mere og ansøg her

Klingende navn og nye branchetoner

Peter Stefansen er manden bag enkeltmandsvirksomheden, Olgas Kost. Virksomheden blev startet i 2012, fordi han gerne ville sikre sin kone, Olga, bedre arbejdsforhold i branchen. Virksomheden har ydermere en grøn tilgang, hvor de udnytter ressourcerne optimalt og minimerer spild. Deres anderledes tilgang til branchen og arbejdet har båret frugt, og virksomheden tæller i dag Olga, Peter og fem kolleger. Peter har hørt fra flere kunder, at navnet på virksomheden sidder fast når man har set det, og det har givet mange tilfredse kunder gennem tiden.

Læs hele portrættet her

Kontakt Hedensted Erhverv

Har du brug for uvildig og gratis vejledning fra den lokale erhvervsservice

Del på sociale medier