Det sidste halvår har været historisk. Vi har oplevet, at en virus har lammet vores samfund og det meste af verden. Det har vi ikke prøvet før i vores tid, og sundhedskrisen har betydet skift fra vækst til økonomisk krise på ingen tid. Et samlet Folketing har stillet adskillige hjælpepakker til rådighed. Nu skal der kæmpes for at komme ud af krisen – en mere velkendt situation fra finanskrisen. Krisen har krævet nytænkning mange steder i virksomhederne. Digitalisering og ”online livet” er blevet en nødvendighed og dermed også en naturlighed.

Foto: ABW

I Hedensted Erhverv har vi også tænkt nyt og meget mere online, og har således sendt 12 udsendelser på Radio Rådhuset. Vi har totalt haft knap 600 lyttere hvoraf mere end 300 har været unikke. Efter sommerferien vender vi tilbage med nye udsendelser. 

Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle en god sommer på trods af krisen, og håber, at alle vender tilbage efter sommerferien med fornyet energi til at sparke gang i hjulene igen.
Og slutteligt skal der lyde en opfordring til at huske at bruge feriepungen når du holder ferie i Danmark– gerne på samme måde og niveau som var du på ferie i udlandet – de fleste detailbutikker og hele turistbranchen tørster efter omsætning. Inspiration til lokale oplevelser

Del på sociale medier