Sidste chance for at besøge GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i sæson 2022

Søndag den 30. oktober 2022 er sidste åbningsdag i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA i år. Du har altså stadig chancen for at besøge parken i denne sæson.

Gå en tur i parken, mærk efterårsstemningen og nyd det smukke løvfald Mød de små dyreunger, der er kommet over efteråret; på safairuten er der nærmest en hel børnehave af guanakoer. Også ved bisonokserne kom en lille ny til verden i september. Har du årskort, kan du nå at sikre dig nogle fine souvenirs i Safari Shop og i Billetsalg – måske til kalendergaver til børnene eller en værtindegave til julens fester. Med årskort og kulturårskort får du 10% rabat på varerne, dog med enkelte undtagelser. Du kan også lige nå at være med ved årets sidste fodringer, hvor vores dygtige formidlere og dyrepassere fortæller om parkens dyr. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Find åbningstider her

Stem på GIVSKUD ZOO som Årets Dyrepark og vind fine præmier Igen i år er GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA nomineret i kategorien Årets Dyrepark, når Børn i byen Prisen uddeles, og det er vi superglade for og taknemmelige over. Hvis du synes, at vi fortjener prisen, kan du give os din stemme – og samtidig få chancen for at vinde fine præmier. Der kan stemmes på Børn i byens hjemmeside frem til imorgen fredag den 28. oktober kl. 16, hvor afstemningen lukker. Vinderne bliver kåret ved en prisfest lørdag den 5. november 2022. Stem og vind her

Nu kan du booke plads på de populære juleture

Skyd julen i gang med en hyggelig juletur for hele familien i den vinterlukkede park. Vi begynder med besøg hos forskellige dyr i udvalgte stalde og anlæg. Bagefter tager vi til den julepyntede restaurant Jacobs Spisehus, hvor vi hygger med æbleskiver, gløgg og saftevand. Vi danser om juletræ, og så er der naturligvis slikposer til børnene.

Turene foregår lørdag den 19. og søndag den 20. november 2022 samt lørdag den 26. og søndag den 27. november 2022 – vælg mellem at komme med fra kl. 9.00 til 11.30 eller fra kl. 13.00 til 15.30.

Turene er kun for indehavere af årskort og kulturårskort i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, og gyldigt årskort skal fremvises sammen med billetten.

Priser pr. person

Voksne og børn (3-11 år): Kun DKK 125,-

Børn (1-2 år): Kun DKK 60,- Børn (0-11 mdr.): Der beregnes ikke æbleskiver og saft til små babyer fra 0-11 mdr., så de kommer med gratis og skal ikke registreres ved bestilling. Ønsker man alligevel æbleskiver og saft til barnet, skal man købe billet til barnet for DKK 60,-.

Book plads til juletur her

Del på sociale medier