Artiklen er sponseret

Skal du til fest i Horsens – måske er der bryllup, en god bytur i vente eller en sommerfest, der har brug for dig som gæst! Uanset grunden, er det en god idé at være godt forberedt til en aften, hvor du skal komme frem og tilbage selv, også efter du har haft fornøjelse af et par alkoholiske drikkevarer. I denne artikel får du en guide til, hvordan du sikrer dig en tryg aften i Horsens.

Noter ruten, når du tager afsted

Du kommer til at være allermest vågen – og ædru – når du tager afsted. Når du skal skaf en taxa i horsens, er det derfor en god idé, at du noterer både den adresse, du bliver hentet ved, og den du skal stå af ved. Det kan nemlig sagtens blive svært at huske, når du skal hentes, hvis du ikke skal sættes af på din egen hjemmeadresse. Skriv gerne en note, der er formuleret præcist, så du, i tilfælde af at være blevet for fuld, kan give taxachaufføren din mobil og stole på, at du kommer frem til den rette adresse.

Pak din taske godt

Du skal sørge for at have en opladet powerbank eller i det mindste din mobiloplader med i tasken. Det er vigtigt, at din telefon ikke går død efter lidt for mange øl, for du risikerer ikke at kunne finde rundt og miste kontakten til dine venner.

Ligeledes bør du have en lap papir i din taske med flere af dine venners telefonnumre, så du vil kunne tage kontakt til en med en telefon og ringe til dem i tilfælde af, at du mister din telefon. Husk desuden en vandflaske i din taske, og mærk efter hver en genstand, om du bør vente lidt med at drikke den næste, så du undgår at blive meget fuld, når du besøger en ny by.

En tryg aften i Horsens indebærer som regel en taxitur hjem. PR-foto
Del på sociale medier