Efter et års pause tilbyder Hedensted Kommune igen studerende fra de store studiebyer en sikker og hyggelig hjemtransport til juleferien.
Juletrafikken i Danmark er hvert år præget af ”voldsom trængsel og alarm”, men nu får de unge, som har forladt kommunen for at studere i de store studiebyer, igen muligheden for at benytte sig af en både sikker og behagelig alarmfri hjemtransport til julehøjtiden.

For syvende gang ruller julebusserne fra Hedensted Kommune gennem landet 22. december for at samle de studerende op. De to julebusser kører fra henholdsvis København og Aalborg kl. 10.30 og 11.30 og gør undervejs stop i Odense og Aarhus med afgang kl. ca. 13.10.

I København bliver der opsamling ved DGI-Byen, i Aarhus ved Studenternes Hus på Frederik Nielsen Vej, i Odense ved Odense Syd/Hjallelse, buslommen ved Sivmosevænget og i Aalborg på busterminalen, John F. Kennedys Plads. De to busser ventes at ankomme til Hedensted Rådhus kl. ca. 14.30, hvor borgmester Ole Vind vil stå klar til at byde de studerende velkommen hjem og ønske god jul.

”Jeg er glad for, at vi i forbindelse med budgetforhandlingerne kunne finde penge til igen at genoptage traditionen med at hente de studerende hjem til jul, og jeg håber, at rigtig mange vil benytte sig af tilbuddet. Initiativet skal være med til at minde de unge om, at selv om de for en periode i deres liv har sagt farvel til deres hjemkommune for at studere og dygtiggøre sig, så håber vi naturligvis, at nogle af dem har lyst til at vende tilbage til hjemegnen, hvor en lang række virksomheder i de her år efterspørger kvalificeret arbejdskraft. Og så er det mit indtryk, at julebusserne er en god måde at få sendt det budskab på men også for de studerende en god start på ferien, fordi de i busserne givetvis møder mange, som de kender,” siger borgmester Ole Vind.

Man kan læse meget mere om julebusserne og få flere detaljer om busturene på hedenstederne.dk, hvor man også kan booke pladser. Der er plads til 47 unge i hver af de to busser. Tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet.

For mere information:
Ole Vind, borgmester: tlf.: 4074 7179
Kasper Arlund, brandingkonsulent: tlf.: 5171 8894

Foto: ABW
Del på sociale medier