Én af de sikre forårstegn i Hedensted er, når der kommer cirkus til byen. Og nu har Cirkus Krone meldt deres ankomst søndag den 23. og mandag den 24. april. De spiller forestilling som vanligt på cirkuspladsen på Gesagervej.

Og som noget nyt i år kan der fejres 70 års fødselsdag. Det er cirkusdirektøren Irene Thierry, der fylder 70 år og har dermed optrådt i 66 år med cirkus i hjertet. Glæden og gnisten ved cirkuslivet er stadig intakt, så Irene er igen klar til at køre på vejene med en international forestilling og forrygende underholdning for hele familien.

Med alle gode gange tre er det med stolthed Cirkus Krone præsenterer Veselka og Nedyalko fra Bulgarien. Med stor smidighed og elegance præsenterer Duo Akrobatik balancekunst, hvor Veselka bøjes i alle retninger. Med præcision og høj spænding får Nedyalko tallerkener til at spinde, og sammen med Veselka præsenterer han ydermere det lysende nummer, ”glowing sticks”

Fra Tjekkiet kommer Wolf Family. Et tempofyldt jonglørnummer, hvor alle fire jonglerer med hinanden. Og glæd jer til “balancing ladder act” inspireret af filmen ”Pirats of the Carribien”. Der er dømt actioneventyr for hele familien.

Endelig er det lykkedes for cirkus Krone at få en verdensartist i særklasse. Alessandro Gillert udfører et nervepirrende linenummer på slap line i ordets bedste forstand.

Uden verdens bedste klovn Allando og de små frække ponyer er der intet Cirkus Krone.  Han tryllebinder og henrykker alle børn og barnlige sjæle. Man ved aldrig, hvad Allando kan finde på af drillerier. Men helt sikkert er det, at det bliver det sjovt, lover direktør Irene Thierry, der trygt og sikkert guider publikum gennem forestilingen.

Cirkus Krone spiller søndag den 23. april klokken 16.00 og mandag den 24. april klokken 18.00. Billetsalget starter en halv time før forestillingen starter, men du kan springe køen over og spare gebyret. Dette gælder dog ikke særpriser.

Køb dine billetter allerede nu på  www.yourticket.dk

 

Del på sociale medier