Måske er du nybegynder der er ude og afsondre markedet for spændende smagsoplevelser inden for damp, måske er du erfaren damper der leder efter spændende nye smagsoplevelser – uanset hvor erfaren du er, har Easy to Smoke det rigtige til dig. Ud over vores udvalg af e-cigaretter, e-juices, MODS, tanke eller batterier har vi også løbende en række fristende tilbud, blandt andet på e-væsker.

Hvis du er på udkig efter et billigt e-væske tilbud af højeste kvalitet, så finder du det hurtigt her hos Easy to Smoke – vi giver fantastiske rabatter på mange forskellige e-varer og -væsker der jævnligt udskiftes. Vi har alt i gode tilbud på e væske.

E-Juice af bedste kvalitet
Vi sælger kun nøje udvalgte e juices af højeste kvalitet, der alle er produceret under kliniske og sterile forhold. Selvom kvaliteten er i top, er priserne banket i bund. Når du skal vælge en eller flere e juices, skal du naturligvis overveje, hvilken smagsoplevelse du ønsker, men du bør også overveje nedenstående ud fra din aktuelle situation:

– Valg af nikotin styrke – Skal det være med eller uden nikotin? Og hvor høj dosis er kroppen vant til, og hvor hurtigt ønsker du at trappe ned? Og ønsker du at stoppe helt?
– Valg af VG/PG indhold – De fleste er 50/50, hvilket også er vores anbefaling.
– Aroma til bland selv væske – Ønsker du en klassisk smag eller måske lave en egen flavour ved at blande flere?
– eVæske kits hvor aroma og nikotin basen leveres i hver sine beholdere

Hvad er e juice egentlig?
E juice består hovedsageligt af tre ting: Smagsaroma, fortynder og eventuelt nikotin. Smagsaromaen varierer naturligvis med hver smagsvariant, mens fortynderen oftest består af propylene glycol, glycerol og vand. Vi bruger udelukkende ingredienser af højeste kvalitet, og ved selv at blande din egen væske kan du få et resultat, som lever fuldstændig op til dine behov og smagsoplevelser. E væske pris kan variere meget med alle vores produkter fra Sundbygaard e væske tilbud til færdigblandet e væske tilbud, men alt emmer af høj kvalitet og bedste smagsoplevelser.

Valg af nikotin styrke til din e cigaret væske:
Nikotinstyrke i e-væsker kan fås i følgende styrker. De angivne milligram angiver mængden af ren nikotin.
0 mg = Intet nikotinindhold
3 mg = Ultralet
6 mg = Let
12 mg = Normal
18 mg = Stærk

Når du skal vælge nikotinindhold er det vigtigt, at du tænker på det købte e-udstyr og dine rygevaner. Årsagen er, at jo mere damp din e cigaret giver, des hurtigere optager du nikotinen fra din e juice. Vælger du for højt nikotin indhold, risikerer du til gengæld at få nikotinchok.

E-væsker med og uden nikotin
Vi tilbyder de bedste væsker i flasker med 10 ml i alverdens smagsoplevelser, både med og uden nikotin. Vi har altid billig e væske på tilbud.

Bland selv e væske er også en mulighed for at designe din helt egen damp oplevelse, og du vil få den bedste e væske, der smager af noget dampende nyt. Mulighederne for at du kan lege med forskellige aromaer er uendelige. Måske kunne du tænke dig at prøve en frisk frugt smag med lakrids eller måske smagen af slik kombineret med tobak. Med andre ord er mulighederne uendelige, og med bland selv væske sparer du i øvrigt penge så derfor endnu en grund til at kvitte smøgerne.

E juice med smag af tobak
Med så meget lækkert at vælge imellem og med endnu flere muligheder for selvblanding, er det næsten umuligt blot at vælge en smagsoplevelse. Vi anbefaler derfor, at du selv prøver at blande forskellige varianter og finde din egen yndlingssmag – vi har alt fra frisk frugt til sød slik og stærk tobak og meget andet. Alle er kvalitets ejuice med dejlige smag.

Bliv røgfri på en dampende lækker måde
En af de største fordele ved elektroniske cigaretter er, at du kan variere nikotinkoncentrationen i e juice. Hvis du er vant til at ryge stærke eller mange cigaretter, kan du med fordel starte med 18 mg., hvilket ca. svarer til nikotinindholdet i 18 cigaretter.
Det kan du så trappe ned og til sidst skille dig af med nikotinafhængigheden uden at sige farvel til at dampe. Med andre ord skal du kun slippe de skadelige stoffer i smøgerne og ikke følelsen af damp.

Kom ind i dampen nu – kvit smøgerne
Det har aldrig været lettere eller billigere at blive den skadelige rygning kvit. Så hvorfor ikke kaste sig ud i en sundere og billigere tilværelse med det samme?

Vi får løbende nye varer og sælger derfor ud af flere af vores modeller. Men selvom priserne er langt under markedspris, får du stadig mere end fuld valuta for pengene. Hold godt øje med vores tilbudsside hvor der løbende annonceres nye og spændende varer til nedsat pris, så du ikke går glip af et super tilbud.

Vi lever op til navnet – Easy to Smoke
Vores succes på dampmarkedet er steget som røg på en klar dag og er i dag vokset til at blive en af landets førende forhandler. Vi er et kvalificeret team med bred ekspertise og erfaring med elektroniske cigaretter. Vores ekspertise er brugt i udvælgelsen af webshoppens varer, men skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte.

Vi gør det Easy to Smoke

E-dampning – det billige og sunde alternativ til smøger
Modsat en almindelig cigaret, kræver e-udstyr vedligeholdelse for at holde længe. Når du køber en startpakke og de første smagsoplevelser i form af e-juices, skal du være forberedt på at udstyret skal skiftes løbende. Nogle dele holder længere end andre, men en e cigaret er en forbrugsgenstand, som kræver lidt nye reservedele engang i mellem. Passer du godt på dit udstyr ved at rense og pleje det, så vil det forlænge levetiden betragteligt.

Udover e-væske forbruget skal coilen udskiftes hver 1-2 uge, men der er forskel på, hvor længe de holder. Som tommelfingerregel så holder de lidt større coils længere tid end de mindre, selvom det naturligvis også afhænger af anvendelsen.Batteriet svækkes dog proportionelt med antallet af opladninger, og hvor ofte du anvender den. Clearomizeren kan ligeledes genanvendes mange gange og renses den godt i forbindelse med udskiftning af coil, så er denne del heller ikke nødvendig at skifte så ofte.

Kort opsummering om e cigaretter
Vi har nedenfor fremhævet fire punkter, som vi betrager som de væsentligste for dig at vide som ny bruger af e cigaretter, men du vil højst sandsynligt opleve mange flere når du først kommer i gang.

– E cigaretter består af fire dele: et batteri, en tank, en coil og et mundstykke.
– Pas på dit udstyr. Rens tanken jævnligt og oplad batteriet efter producentens anbefalinger.
– Du vælger selv om du vil dampe med eller uden nikotin alt efter dit personlige behov.
– Din eCigaret fører kun godkendte produkter fra markedets førende producenter.

Hvis du vil vide mere, så kan du læse meget mere om rygestop her.

Vil du vide mere? Læs mere om rygestop her.

Fragt og Levering
Bestiller du med “levering til døren” hos Easy to Smoke, vil du modtage som regel modtage pakken dagen efter, men i nogle tilfælde er leveringstiden hos postvæsenet længere. Du skal derfor regne med at leveringen er 1-3 dage. Vi har også weekendlevering, så bestil fredag eftermiddag og modtag din pakke lørdag.

Med så mange gode tilbud kan det være svært at vælge. Vi er klar til at hjælpe dig på telefon 6077 5062 eller email kontakt@easytosmoke.dk

 

Hvis du er på udkig efter et billigt e-væske tilbud af højeste kvalitet, så finder du det hurtigt her hos Easy to Smoke. Foto: Easy to Smoke
Del på sociale medier