Når man scroller gennem publikumsreaktionerne på vores sociale medier, bliver man overvældet af de flotte ord om ‘Ghost the Musical’ – og særligt ét ord går igen blandt mange roser. 

Siden premieren på ‘Ghost the Musical’ i Palsgaard Slotspark, er de pæne ord fra publikum strømmet ind, og gør det fortsat. Ordet “Fantastisk” må siges at være det ord, der går igen flest gange i kommentarerne – og større ros findes vel næsten ikke?

Det skulle da lige være fra de publikummer, der har skrevet, at det er en af de bedste – hvis ikke den bedste – forestilling, de nogensinde har oplevet i Palsgaard Slotspark. Publikum udtrykker deres begejstring over, hvor både rørende og sjov forestillingen er, samt hvor meget fra filmens original, der er med i forestillingen.

Kommentarer som; “Hvor er det en smuk og rørende, men samtidig sjov forestilling. Den er virkelig værd at køre efter”, “Ghost er en fantastisk oplevelse der sprænger alt – Skynd jer afsted” og “Tak for en fantastisk god og medrivende forestilling”, er blot nogle af de mange kommentarer, der fortsat strømmer ind fra et begejstret publikum.

Når vejret sætter stemningen – og skjuler tårerne
Som så mange andre, har også vi været berørt af sommervejret eller mangel på samme. Heldigvis er de fleste forestillinger blevet spillet i tørvejr, mens enkelte har måtte gennemføres foran et publikum klædt i regnslag og regntøj. Man skulle mene at en regnfuld forestilling ville pille noget af oplevelsen, men tværtimod. De publikummer, der har måttet sidde igennem byger under forestillingen, udtrykker også deres store begejstring – det er som om, at lidt regn til en, til tider, trist forestilling, blot er med til at sætte stemningen. Som flere publikummer har udtrykt det, så kan en regnbyge skjule tårerne, der triller ned ad kinderne – uanset om de skyldes grin eller gråd.

Endnu 3 forestillinger tilbage
Publikums ord taler sit tydelige sprog, man skal simpelthen opleve ‘Ghost the Musical’ – og heldigvis kan man nå det endnu.

Forestillingen spiller 3 gange endnu den 8. – 10. august, og der er stadig ledige billetter at få, enten via www.palsgaardsommerspil.dk eller i billetsalget ved indgangen.

Har I spørgsmål, er I som altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Astrid Sommerlund
Presseansvarlig, Palsgaard Sommerspil

tlf. 2214 6441
presse@palsgaardsommerspil.dk

Kontaktoplysninger:

Astrid Sommerlund, presseansvarlig
(22 14 64 41)

Jens Roed, formand
(31 47 42 12)

Jens Frausing, instruktør
(23 71 63 16)

Om Palsgaard Sommerspil:

Palsgaard Sommerspil er en teaterforening hjemmehørende i Palsgaard Slotspark ved Juelsminde. Foreningen, der tæller 250 frivillige og en håndfuld professionelle, har eksisteret siden 1972 og har gennem årene opført operetter og musicals som The Sound of Music, Atlantis, Les Misérables, Grease, Midt om Natten og Chess. Forestillingerne tiltrækker op mod 10.000 publikummer fra alle egne af landet, og sommetider fra udlandet.

Følgende billeder må frit benyttes:

Flere pressebilleder findes her.
Rettigheder: Palsgaard Sommerspil

Del på sociale medier