Kommunen påskønner med Påske-gavekurv den ekstraordinære indsats, som Corona-krisen kalder på i pleje- og sundhedssektoren. Samtidig giver det mulighed for en lille økonomisk håndsrækning til de lokale specialbutikker.

Påskehilsen fra Hedensted Kommune

De 1250 medarbejdere i Hedensted Kommunes afdeling for Social Omsorg skal ikke savne chokolade i Påsken. Hedensted Kommune har bedt 11 af kommunens små specialbutikker, som lige nu lider under Corona-krisen, om at grave dybt på deres lagre, og det er der kommet farvestrålende gavekurve ud af, som medarbejderne modtager i denne uge.

Med kurven følger et kort fra Udvalget for Social Omsorg, hvor man takker for den ekstraordinære indsats, som Corona-krisen kalder på i pleje- og sundhedssektoren:
”Coronavirus-pandemien trækker lige nu og de næste uger store veksler på jeres velvilje og kompetencer. Hverdagen kan ikke fastholdes, og mange må være fleksible i forhold til nye opgaver, arbejdstider og -sted. Ligesom gode kolleger fra andre områder i Hedensted Kommune må hjælpe til. Vi vil fra politisk side gerne med denne hilsen og en lille kurv vise jer, at vi påskønner og anerkender den indsats, som i hver dag yder til gavn for borgerne og kollegerne. Trods omstændighederne – rigtig god Påske til alle!,” skriver formanden, Allan Petersen, på vegne af udvalget.

Det er Heidi Baltzer Schmidt, erhvervskonsulent hos Hedensted Erhverv, der har stået for kontakten til specialbutikkerne. Hun glæder sig over, at det ved fælles hjælp var muligt at løse opgaven.

”Mange af vores små specialbutikker lider virkelig hårdt under Corona-krisen, og selv om der selvfølgelig kun er tale om en beskeden økonomisk håndsrækning, så er jeg glad for, at vi som kommune på den her måde kan sende et signal til borgerne om, hvor vigtigt det er, at de både nu, og når vi igen kan vende tilbage til en mere normal dagligdag, husker at støtte det lokale handelsliv,” siger Heidi Baltzer Schmidt.

For mere information:

Allan Petersen, form. Udvalget for Social Omsorg, tlf.: 2496 1371

René G. Nielsen, Chef for Social Omsorg, tlf.: 2462 6743

Heidi Baltzer Schmidt, erhvervskonsulent Hedensted Erhverv, tlf.: 2553 3430