Det er på mange måder rigtig praktisk at have et hjemmekontor, hvis du arbejder meget hjemmefra. Det giver dig nemlig god mulighed for at trække dig væk og koncentrere dig, modsat hvis du arbejder i din stue eller køkken f.eks.

Men har du egentlig det rette udstyr til dit hjemmekontor?

Øg din komfort med ergonomiske hjælpemidler

Når du sidder på en kontorplads i mange timer, så går det ud over din krop, hvis ikke du sørger for at passe godt på den. Selvom du har et stillesiddende job, er det nemlig stadig muligt at få skader. Det gælder specielt i dine håndled, arme, nakke og ryg.

Derfor er det en rigtig god idé at optimere dit hjemmekontor med nogle ergonomiske hjælpemidler, der skåner din krop. Det er sådan noget som en musemåtte med håndledsstøtte, tastatur med håndledsstøtte, mousetrappe el.lign. Det er alt sammen noget, der gør, at du ikke overbelaster dine arme og håndled. Det finder du f.eks. hos Kensington.

Sæt din bærbar på en stander

Hvis du har en bærbar på dit kontor, sidder du og kigger meget nedad. Det er ikke godt for din nakke, når du sidder der længe. Derfor er det bedst, hvis du placerer din bærbar på en stander. En stander sørger for, at du ser lige ud, når du kigger på din computerskærm.

Hvis du har en stationær computer, kan du nøjes med at indstille din skærm, så den er i øjenhøjde.

Saml alle dine kabler

Hvis du har mange kabler liggende under dit skrivebord, er det rart at samle dem, så du har styr på dem. Hvis du samler dine kabler, er du også sikker på, at der ikke er noget, der lige pludselig bliver revet ud. Du kan samle dine kabler med nogle strips f.eks. Det er en nem og enkel måde at gøre det på.

Det en rigtig god idé at optimere dit hjemmekontor med nogle ergonomiske hjælpemidler, der skåner din krop. Pressefoto.
Del på sociale medier