Som noget helt nyt inviterer Flemming Efterskole børn i alderen 8-14 år på efterskole i et døgn, hvor der er mulighed for at prøve efterskolelivet sammen med skolens nuværende elever.

Rekordmange 10. klasseelever vælger i de her år at tage på efterskole, men det kan være svært at vælge, hvilken af landets 240 forskellige efterskoler man vil gå på.

– Det er en stor beslutning at vælge efterskole, derfor er det vigtigt at komme ud og se nogle forskellige skoler samt mærke på egen krop, hvad det vil sige at gå på efterskole. Det er et helt år, man siger ja til, og derfor er det vigtigt, at det er det rette match, fortæller afdelings- og campleder Lars Rind Frandsen fra Flemming Efterskole.

Derfor har Flemming Efterskole nu åbnet op for muligheden: Et døgn på efterskole, hvor børn i alderen 8-14 har muligheden for at være efterskoleelever i ét døgn fra mandag 6. april til tirsdag 7. april. Den korte camp ligger i dagene lige før påske, hvor de fleste folkeskoleelever har lang påskeferie, men hvor efterskoleeleverne stadig er på skolen. Det er de nuværende elever, der i samarbejde med skolens lærere står for at sammensætte programmet for Et døgn på efterskole, og der vil både være springlektioner, fodbold og fællesaktiviteter på skemaet.

– Det er noget helt særligt at få lov til at være på skolen sammen med eleverne og opleve deres hverdag. Når vi normalt opholder camps, er det i de ferier, hvor eleverne er hjemme, men dagene
før påske er eleverne stadig på skolen, og derfor kan vi give deltagerne en fed efterskoleoplevelse med masser af oplevelser, siger Lars Rind Frandsen.

På skolens hjemmeside er det allerede nu muligt at sikre sig en billet.

Flemming Efterskole er en boglig gymnastikefterskole, der vægter værdierne tryghed, tillid og tolerance højt. Der går 200 elever på skolen, der ligger 15 kilometer vest for Horsens, og de har alle en aktiv hverdag med masser af gymnastik på skemaet.

Del på sociale medier