Årets turistguide viser Kystlandet frem fra sin bedste side

Destination Kystlandet præsenterer for anden gang én samlet guide, der i år er blevet opdateret med nyt visuelt materiale fra Odder, Horsens og Hedensted kommuner.

Kystlandets Velkomstguide 2022. Foto: Destination Kystlandet

Vintergækker pibler frem, forårssolen er begyndt at skinne, og lune temperaturer sniger sig an. Ferieplanlægningen for årets kommende helligdage, skoleferier og forlængede weekender er så småt ved at melde sig, og nu kan turister og borgere i Odder, Horsens og Hedensted kommuner atter søge inspiration til ferie- og fritidsoplevelser i den store turistguide for Kystlandet 2022.

Det er anden gang siden sammenlægningen af de tre organisationer VisitOdder, VisitHorsens og VisitJuelsminde under Destination Kystlandet, at der udgives én samlet guide. Hensigten var at gøre det lettere for destinationens gæster at få det fulde overblik over ferieområdets oplevelser, med nye tiltag, heriblandt en tematisk emneopdeling fremfor geografisk.

Guiden fik en rigtig fin modtagelse i 2021, hvor bl.a. Hedensted kommunes sommerferie-guides i Juelsminde meldte tilbage, at Velkomstguiden var et hit blandt havnebyens turister.

“Det var fantastisk at opleve, at både de tre kommuners erhverv, men også destinationens gæster tog så godt imod den samlede guide sidste sæson. Vores indtryk er, at ét samlet overblik over Kystlandet har forbedret den gæsteservice vi som destinationsselskab yder, og hjælper med at brede gæsterne geografisk ud i alle tre kommuner under deres ophold, til stor gavn for vores partnere. Derfor fortsætter vi fremadrettet med én guide,” siger direktør i Destination Kystlandet, Helle Berthold Rosenberg.

Guiden for 2022 er på 155 sider, og er i år blevet opdateret med frisk fotomateriale fra hele området, bl.a. med masser af fotos fra de populære skattejagter, den renoverede bymidte i Brædstrup, kulturinstitutionerne i Horsens og havnemiljøet i Juelsminde.

Den udgives på dansk, engelsk og tysk, og husstandsomdeles i de tre kommuners sommerhusområder. Derudover er guiden at finde på destinationens egne brochurereoler og hos overnatningssteder, spisesteder og andre lokationer, hvor turister og dagsgæster naturligt kommer – i alt over 100 steder i destinationen.

Guiden kan opleves digitalt på kystlandet.dk.

Del på sociale medier