Hedensted har fået en ny byportal; Dit Hedensted. Det er Vivi H. Nielsen Mathiasen, Hedensted Events, der er redaktør af den nye byportal.

“Jeg har indgået samarbejdet med byportalerne.dk for at give borgerne i Hedensted en god oplevelse af Eventkalenderen. Med Dit Hedensted får borgerne ikke bare en eventkalender, de får også alle butikker, virksomheder og foreninger samlet ét sted. Samtidig får jeg også mulighed for at lave lidt journalistiske reportager, som jeg har savnet, siden jeg startede Hedensted Events sidste år”, fortæller Vivi H. Nielsen Mathiasen, der håber, at borgerne vil tage godt imod den nye byportal.

På Dit Hedensted har butikker, virksomheder og foreninger mulighed for at tegne partnerskab, der fornyes årligt. Med partnerskabet får man mulighed for at blive profileret udover blot en adresse og telefonnummer. Der er også andre medlemsfordele, som man kan læse mere om på dit-hedensted.dk/bliv-partner/

Der er også mulighed for at tilmelde sig et nyhedsbrev. I nyhedsbrevet vil der være aktuelt som begivenheder og nyheder.

Med byportalen følger også en Facebookside. Du kan også gå ind og like Facebooksiden med det samme, så du er opdateret på events og nyheder.

Del på sociale medier