Hedensted henter ny direktør i Syddjurs
45-årige Thomas Møller Palner tiltræder 1. august stillingen som direktør i Hedensted Kommune med ansvar for Økonomi, Personale og IT.
Den nye direktør kan blandt andet trække på ca. 12 års erfaring som kommunal økonomichef/stabschef. Han kommer fra en stilling som stabschef i Syddjurs Kommune med de samme ansvarsområder, som han nu får i Hedensted Kommune. Han har tidligere i Syddjurs Kommune også været økonomichef og konstitueret direktør med særligt ansvar for beskæftigelses- og jobcenterområdet.
Thomas Møller Palner er uddannet Cand. scient. pol fra Aarhus Universitet og har senere suppleret med en diplomuddannelse i ledelse. Han har frem til sin ansættelse i Syddjurs i 2015 arbejdet i Vesthimmerlands, Billund og Aarhus kommuner med en enkelt afstikker til det private undervejs, som seniorkonsulent hos Deloitte.
Han er regionsvalgt formand for Økonomidirektørforeningen i Midtjylland (ØDF), medlem af hovedbestyrelsen og en del af KL’s nationale netværk for økonomichefer og –direktører.
”Hedensted Kommune er for mig en særdeles attraktiv og dynamisk kommune i en positiv udvikling både erhvervs-, beskæftigelses- og befolkningsmæssigt. Jeg mener, at den justerede administrative organisering giver rigtig god mening, og den glæder jeg mig til at blive en del af. Jeg er særligt opmærksom på, at vores medarbejdere er kommunens vigtigste ressource. I en tid med helt særlige rekrutteringsmæssige udfordringer har kommunerne en kæmpe opgave foran sig i de kommende år med at tiltrække, fastholde og udvikle kompetent, engageret personale. Det nye stabsområde i Hedensted Kommune vil jeg som noget af det første prioritere at samle om en fælles, faglig ambition og et socialt fællesskab,” siger Thomas Møller Palner.
Hedensted Kommunes kommunaldirektør Steinar Eggen Kristensen glæder sig til samarbejdet med den nye direktør.
”Jeg ser frem til at kunne trække på de mange erfaringer og kompetencer, som Thomas Møller Palner har at byde ind med i forhold til udviklingen af særdeles vigtige områder for vores kommune. Vi får en direktør, der i tidligere stillinger har vist, at han har flair for helhedsorienteret ledelse, stor erfaring med strategisk økonomistyring og fokus på brugervenlige digitale løsninge. Dertil kommer vigtig erfaring med hele HR-området.”
Den nye direktør, der dagen inden han tiltræder sin nye stilling i Hedensted Kommune når at runde de 46 år, er født i Varde men har siden 2008 boet i Brabrand ved Aarhus sammen med hustruen Sanne og parrets to døtre.

 

Del på sociale medier