Pladserne til årets Dino Camp er nu til salg. Og i denne sæson er der både camps i juni og august, fordi interessen for at deltage og overnatte blandt dinosaurerne er så stor.

Overnat midt mellem langhalse, flyveøgler og rovdinosaurer i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA. Hvis du tør! Du kan opleve dinosaurparken efter mørkets frembrud – og glæde dig til en aften, nat og morgen med et særligt program. Det byder på spændende oplevelser og sjove aktiviteter samt en overraskelse søndag morgen. Årets særlige begivenhed er et familie-arrangement med fokus på børnene, men der er også masser af hygge for de voksne.

De tidligere års Dino Camps er blevet udsolgt hurtigt, og derfor er der i år arrangeret to camps, så flere får chancen for at deltage . Skynd dig at booke billet, så du kan sikre dig plads til en nat blandt fortidens giganter. Vælg mellem lørdag den 18. til søndag den 19. juni eller lørdag den 20. til søndag den 21. august.

Pris for Dino Camp 2022

Voksne (fra 12 år): DKK 459,- Børn (3-11 år): DKK 335,- Indehavere af årskort og kulturårskort til GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA får 25% rabat på Dino Camp 2022 ved indtastning af rabatkoden: AARSKORTDINO2022.

Læs mere og book Dino Camp i juni her

Læs mere og book Dino Camp i august her

Væk dyrene i staldene på Go’morgen zoo® Start dagen i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA med en helt særlig oplevelse, når vores dygtige guider tager dig med rundt til udvalgte stalde og anlæg. Her hilser du på dyrene, inden de sendes ud i deres store udendørs anlæg. Blandt andet kan du komme tæt på de store, fascinerende næsehorn – og få chancen for at klø dem bag ørerne. Pris:

Voksen: kr. 290,-

Barn (3-11 år): kr. 145,-

Småbørn (0-2 år): gratis

Prisen dækker både staldbesøg og entré til parken resten af dagen, så der er tid til at hygge på egen hånd efter morgenturen.

Læs mere og se hvilke datoer, du kan booke plads til her

Masser af unikke ture bag kulisserne – kun for indehavere af årskort og kulturårskort

Sæsonen igennem er der arrangeret helt særlige ture bag kulisserne, som kun årskortholdere og kulturårskortholdere kan deltage i. Du kan deltage i Go’morgen Zoo og komme tæt på dyr som næsehorn og brillebjørne. Du kan tage med på morgentur bag kulisserne og blandt andet komme ind i løveanlægget og i løvestalden. Du kan tage med på aftentur, når parken lukker, sige godnat til gorillaerne og give kamelerne en gulerod. Og du kan deltage i to helt særlige foredrag, hvor der også serveres kaffe og kage; Torsdag den 9. juni kan du høre foredraget Ulven i Danmark, som sætter fokus på, hvad det egentlig er for et dyr, og selvfølgelig går vi en tur forbi ulvenes anlæg efter foredraget. Onsdag den 21. september kan du møde parkens dyrlæge og høre mere om hendes arbejde med parkens dyr. Her kan du også se dyrlægens klinik og brillebjørnenes stald.

Læs om alle årskortturene og book plads her

Del på sociale medier