Som følge af coronavirus efterspørger rejselystne danskere i stigende grad tryghed, når de booker ferie. Derfor tilbyder DanCenter, som er en af landets førende sommerhusudlejere, nu en særlig annulleringsgaranti på bookinger i 2021.

Landets sommerhuse er i høj kurs blandt danskerne, som den seneste tid har fået øjnene op for den trygge ferieform. Mange er dog betænkelige ved at booke næste års ferie, og det skyldes i særdeleshed corona, som har fået rejselystne danskere til i højere grad at efterspørge sikkerhed og tryghed. Det mærker man blandt andet hos en af landets førende feriehusudlejere, DanCenter, som nu imødekommer tendensen med en særlig annulleringsgaranti, der skal sikre en øget forbrugerbeskyttelse:

– Vores gæster kan trygt og sikkert bestille næste års ferie hos os allerede nu. I øjeblikket tilbyder vi nemlig en attraktiv afbestillingsservice, som sikrer, at man kan annullere sin ferie og få pengene retur, hvis der skulle blive behov for det, fortæller Kim Holmsted, som er adm. direktør hos DanCenter og formand i Feriehusudlejernes Brancheforening.

Del på sociale medier