Nyt motionsfællesskab: ”Mandfolk på MTB” kommer til Hedensted

Fylder du godt i landskabet, er du en mand, og har du en fungerende mountainbike og en cykelhjelm, ja, så skal du tjekke Hedensted Cykelklubs nye tiltag. Hos ”Mandfolk på MTB” er det nemlig det sociale, der er i centrum og absolut ikke, hvem der ser bedst ud i tætsiddende cykeltøj.

FARTEN ER LIGEGYLDIG
I den nystartede afdeling i Hedensted går man målrettet efter at få flere op af sofaen og ud i naturen:

”Vi starter det her op, fordi vi tror der sidder folk rundt omkring, som har et ønske om at få noget motion. Men det kan være svært at have mod eller lyst til at motionere sammen med en gruppe, som er i god form og kører hurtigt”, siger Ole Jensen, formand i Hedensted Cykelklub.

”Ingen har lyst til at være den, der kommer halsende efter resten af gruppen og alle får mest ud af motion med andre på cirka samme niveau. Derfor er der ingen mål på hvor hurtigt, man når rundt, bare man har det sjovt sammen.”

FLERE SKAL ’BEVÆGE SIG FOR LIVET’
Initiativet er skabt i et samarbejde mellem Hedensted Cykelklubs og Bevæg dig for livet – Cykling, som i disse år arbejder intenst for at styrke klubberne med henblik på at få flere idrætsaktive danskere.

”Mountainbike er super godt, hvis man vil i gang med at motionere og man har nogle ekstra kilo. Det er nemt at gå til og perfekt, hvis du vil undgå overbelastninger. Vi arbejder målrettet på at få flere danskere til at være aktive, og med ”Mandfolk på MTB” i Hedensted hjælper vi Hedensted Cykelklubs med at gøre netop det”, siger Niels Lund, der er udviklingskonsulent hos Danmarks Cykle Union, der er en del af Bevæg dig for livet-indsatsen.

OPSTART LIGE OM HJØRNET

Lørdag den 1. februar kl. 10.00 trilles der ud første gang fra Hedensted Centeret, Gesagervej 68-70, 8722 Hedensted. Det kræver ingen tilmelding, og Thomas fra klubben er sammen med andre tovholdere klar til at byde velkommen og guide rundt i et roligt tempo. Mandfolkene kører herefter hver lørdag kl.10.00.

Følg med på Facebook i gruppen ” Mandfolk på MTB – Hedensted”.

https://www.facebook.com/groups/MandfolkHedensted/

Bevæg dig for livet – Cykling er en del af af Bevæg dig for livet visionen mellem DIF, DGI, TrygFonden og Nordea-fonden. Ønsket er at udbrede vores passion for cykling, så endnu flere kan opleve glæden ved at være en del af cykelsporten, cykelmiljøet, klub- og foreningslivet. Og det vil vi gøre sammen med foreninger og udøvere.

Del på sociale medier