Tak for alle jeres indstillinger til detailprisen 2020! Der er tikket over 150 indstillinger af i alt 44 butikker ind – det er virkelig flot! Stort tillykke til alle, som er blevet nomineret. Vi har virkelig mange seje detailbutikker i kommunen, og en pris i sig selv har været, at kunderne har skrevet ind med søde begrundelser til de 44 nominerede butikker.

På baggrund af indstillingerne er butikkerne blevet gennemgået, kategoriseret og kogt ned til et finalefelt på syv.
De syv finalister er: Viola i Tørring, Lykke og Lykke i Juelsminde, Lifestyle i Hedensted, Check Point i Juelsminde, Sølvbjerg Shoes i Hedensted/Juelsminde, Blomsterhuset Ramdal i Tørring og Grosbøl i Uldum. Finalefeltet bliver vurderet af et dommerpanel, bestående af 7 virksomhedsledere med kendskab til detail. I denne proces findes den endelige vinder, og prisen overrækkes af Borgmester Kasper Glyngø den 28. maj hos den vindende butik.

Brobygning mellem UU-vejledning og erhvervsliv

Uddannelsesvejledningen i Hedensted Kommune arbejder på at styrke samarbejdet med erhvervslivet endnu mere, for at øge interessen blandt de unge for de uddannelsesmuligheder, som findes i det lokale erhvervsliv.
Brobygningen imellem skolerne og erhvervslivet er vigtigt, og på landsplan klarer kommunen sig flot i forhold til, at den lokale søgning af erhvervsuddannelser ligger på hele 31,3 procent. I uddannelsesvejledningen vil vi gerne takke virksomhederne for deres engagement, samt opfordre til at fastholde og styrke den flotte indsats.

Se muligheder og tilbud til din virksomhed

Midler til genstart efter coronanedlukningen

Er din virksomhed en SMV? Har I udsigter til solid vækst, og har I brug for genstartskapital efter Corona-nedlukningen? Så er der hjælp at hente fra genstartsfonden, som administreres af vækstfonden. Genstartsfonden yder lån op til 50 % af det samlede behov, og kan således indgå som en del af en finansieringsløsning.
Det centrale budskab er, at det skal være let at søge. Hvis din virksomhed derfor opfylder de specifikationer, som opridses i linket, kan du tage en dialog med Marianne eller Mette – deres kontaktdetaljer findes også i linket. De er begge meget indstillede på at hjælpe, og er behjælpelige med sparring og gode råd til din ansøgning.

Skaf finansiering med et ansvarligt lån

Innovationswebinar til SMV’er

FUTUREWORKS Cph deler, i samarbejde med Horsens Tech Talk, ud af sine erfaringer på et webinar den 5. maj. På webinaret får du ny viden fra globale digitale virksomheder om: Innovationspraksisser og processer, konkrete måder at lede, arbejde og organisere sig på, samt deres valg af systemer, apps og teknologiske platforme, som understøtter måden de arbejder på.
Der vil indgå erfaringer fra nogle af verdens mest kreative medarbejdere og ledere, om hvordan de skærper innovationen, samt indlæg om hvordan virksomhedens kultur kan virke fordrende i forhold til innovation. Webinaret er fortrinsvis tiltænkt SMV’er.
Seneste tilmelding er 3. maj – webinaret foregår den 5. maj fra 09.00 – 11.00.

Du kan tilmelde dig her

NGAGE Aps – lokale digitale nomader

Ejerne og stifterne af NGAGE, Martin Rossen og Esben Rytter, har begge over 15 års erfaring indenfor IT og udvikling af medarbejderplatforme. De har tidligere arbejdet sammen i en stor international virksomhed med key accounts over det meste af verden. De er enige om at det var sjovt at prøve, men det er ikke det, der er kerneværdien i NGAGE.
Det er derimod den tætte relation til kunderne over tid. Her er det fleksible samarbejde i højsædet. Ambitionerne for virksomheden er dog ikke fraværende. Ejernes visioner er, at drive projekter på nationalt plan, med en lokal forankring i nærområdet.

Du kan læse hele virksomhedsportrættet her

Kontakt Hedensted Erhverv

Har du brug for uvildig og gratis vejledning fra den lokale erhvervsservice

Så nemt er det at kontakte os

Carsten Steffensen
Erhvervs- og detailchef

Heidi Baltzer Schmidt

Erhvervskonsulent

Steen Skriver Kloster

Erhvervskonsulent

Hedensted Erhverv | hedenstederhverv.dk | Niels Espes Vej 8 | 8722 Hedensted

 

Del på sociale medier