I næsten 40 år har Hedensted Sognegård dannet rammen om forskellige begivenheder. Flere generationer af familier har holdt deres private fødselsdage og bryllupsdage eller sendt deres kære afsted på den sidste rejse med en god kop kaffe. Men Sognegården bliver også brugt til møder i flere afskygninger, og kaffebord til de store turistbusser samt den store mængde mad, der leveres ud af huset. Så der er nok at se til for den snart 62-årige ejer.

Men de sidste år er Bo Rasmussen ufrivilligt havnet i en debat omkring hans virksomhed, og det er han ved at være godt træt af. Folk skal lade være med at blande sig i, om Sognegården skal ligge et andet sted eller blive her, mener han. Den ligger fint her i midtbyen.

Da SuperBrugsen købte bygningerne var det med henblik på, at Sognegården skulle blive her, og det garanterede formanden også sidste år ved deres generalforsamling. Det er kommunalvalget der spiller en væsentlig rolle i debatten om Sognegårdens lokation. Der kommer flere byplaner og tegninger frem fra de forskellige politikere.

Bo Rasmussen vil fortsat være i spidsen for Hedensted Sognegård de næste mange år frem – med adresse på Bytorvet.

Foto: ABW

 

Del på sociale medier