Driving home i julebusser
Igen i år henter Hedensted Kommune unge studerende sikkert hjem til jul i julebusser fra Aalborg og København 23. december.
Bortset fra en Corona-aflysning sidste år er julebusserne, der henter unge studerende hjem til Hedensted, et ligeså sikkert tegn på jul som ørehængeren ”Driving home for Christmas”.
Det er sjette gang, at Hedensted Kommune tilbyder de unge, som har forladt kommunen for at studere i de store studiebyer, en sikker og behagelig hjemfart til julehøjtiden.
De to julebusser kører fra henholdsvis København og Aalborg kl. 10.30 og 11.30 og gør undervejs stop i Odense og Aarhus med afgang kl. ca. 13.10 og 13.20. Begge busser ruller ind foran Hedensted Rådhus kl. 14.30., hvor borgmester Kasper Glyngø står klar til at tage imod og ønske god jul.
”Jeg synes, det er en både god og sjov tradition, vi har fået skabt, og jeg er glad for, at så mange tager imod tilbuddet. Vi minder med initiativet de unge om, at de måske nok for en periode er ude af øje men bestemt ikke ude af sind. Vi håber naturligvis, at nogle af dem efter endt uddannelse har lyst til at vende tilbage til hjemegnen, hvor en lang række virksomheder efterspørger kvalificeret arbejdskraft. Og så viser erfaringen, at julebusserne er en god måde at få de unge i tale på,” siger borgmester Kasper Glyngø.
Man kan læse meget mere om julebusserne og få detaljer om turene på hedenstederne.dk, hvor man også kan booke pladser. Der er plads til 43 unge i hver af de to busser.
Pressen er som tidligere år meget velkommen til undervejs at stige på julebusserne eller være til stede, når busserne ankommer til Hedensted Rådhus. For yderligere information kan man kontakte Peter Nørskov, kommunikationskonsulent Hedensted Kommune, tlf.: 5171 8464 eller på mail: peter.norskov@hedensted.dk

Del på sociale medier