Karina Kaas Steensen er glad for sit arbejde. Det mærker man hurtigt, når man taler med hende. Hun startede sin agenturvirksomhed Kaas Outdoor Living for fire år siden, og i dag er der fart på for iværksætteren fra Hedensted Skov. Så meget, at Jyllands Posten Bolig i søndags bragte en seks siders artikel om hende.

PR-foto

Du har sikkert set den specielle vandkande før, men du ved måske ikke, at det er Karina Kaas Steensens skyld, den forhandles i Danmark. Faktisk var det netop den vandkande, der sparkede hendes nye karriere i gang. Et nyhedsbrev tikkede pludselig ind i hendes indbakke. Her var et billede af den specielle vandkande fra Xala Design i Belgien.

Karina synes kanden så så glad ud og blev straks salgsagent. I dag er der 325 butikker i Skandinavien og Tyskland, der forhandler den vandkande, og Kaas Outdoor Living har fået flere varer i forhandling. Hun er en agenturvirksomhed, der udelukkende har satset på udeliv, og det er ikke kun hendes kunder, der nu har fået øjnene op for hendes kunnen.

Karina er stolt af at inspirere andre gennem sin glæde for hendes eget uderum, og så har hun også været med til at sætte Hedensted på landkortet.

Karina Kaas Steens bliver ved med at have noget på hjerte og vil fortsat vil skabe inspiration gennem hendes agenturvirksomhed og foredrag. Du kan blive inspireret af Kaas Outdoor Living samt se flere billeder på hendes Facebookside og Instagramprofil.

Del på sociale medier