I løbet af foråret har det været muligt for kunderne i kommunens butikker, at indstille deres favoritter til årets Detailpris. Blomsterhuset Ramdal løb med prisen og borgmester, Kasper Glyngøs, tale til vinderen fik tårerne til at løbe frit af stolthed, ydmyghed og ikke mindst glæde over, at kunderne har indstillet Line og teamet til denne pris.

Stort tillykke til vinderen!

Du kan læse hele historien fra de lokale aviser

Nytårskur – vi opjuster til 150 pladser

Så hermed lige en reminder til dig, som ikke er tilmeldt endnu. Det er på Uddannelsescenter Møgelkær den 24. juni fra 15.30 – 18.00.

Borgmesteren byder velkommen og der kommer forskellige indlæg.

Årets vindere af Bæredygtighedsprisen og af Erhvervsprisen bliver kåret på dagen, og der vil være tid til at netværke igennem arrangementet.

Meld dig til her

Instagram fyraftensmøde – for dig, der ikke fik en plads sidste gang

Den 22. juni tilbyder vi igen et fyraftensmøde i, hvordan du booster dit salg med Instagram. Oplægsholder er den lokale Instagram guru, Heike Ebner. Mødet starter klokken 18.00 med en sandwich og en vand. Klokken 18.15 starter oplægget, og vi er færdige klokken 19.15.
På mødet vil du blive indført i hvordan du optimerer din Instagrammarkedsføring, og derigennem skaber relationsbaserede salg. Altså en ekstra salgskanal, hvor du kan komme udover rampen med dine budskaber, varer eller services.

Klik og tilmeld dig – der er rift om pladserne

Kontakt Hedensted Erhverv

Har du brug for uvildig og gratis vejledning fra den lokale erhvervsservice

 

Del på sociale medier