Timm Vladimir er stor madentusiast og har i dag kastet sig over den gastronomiske verden.
Han er uddannet skuespiller og vi kender ham fra danske film og serier, ligesom han har lagt stemme til flere animationsfilm. Han blev for alvor kendt, som den ene part af duoen Vladimir og Kennedy i programmet Transit og med replikken ”Godnat og sov godt”.

Timm Vladimir har været vært på flere populære tv-programmer, men vi kender ham bedst fra “Den store Bagedyst”.

Timm Vladimir fortæller i sit foredrag om sit liv med madlavning. Han startede som 7-årig, hvor han var med sin mor i køkkenet, og det har siden udviklet sig til en levevej med en madskole med 10.000 besøgende om året og masser af opskrifter og madarrangementer landet over.

For Timm handler madlavning om at hygge sig. Med ”Timm Vladimirs Køkken” har han skabt en moderne gastronomisk oplevelse, hvor han hjælper madelskere med lyst til smagsinspiration og en saltvandsindsprøjtning til de hjemlige køkkenregioner.

Og det er netop dén passion, som Timm tager med sig ind i sine inspirerende foredrag om mad og livet som vært. Timm fortæller veloplagt om sine madrejser og sin madfilosofi – krydret med masser af sjove røverhistorier og billeder.

Foredraget finder sted d. 01.06.24 fra klokken 13.30-14.45 på Juelsminde bibliotek.

Køb billet her eller på biblioteket. OBS! Både børn og voksne skal have billet.

Køb billet(ter)

Kilde

Foto: ABW
Del på sociale medier