Ideer til sommeroplevelser i VORES NATUR

På voresnatur.nu kan du finde aktiviteter hele sommeren. Du kan spille vandbingo eller gå på opdagelse i vores natur under overfladen, melde dig med kurven på armen til sanketur med eksperter i vild mad eller du kan besøge naturhistoriske museer, hvis du vil have viden om naturen – eller hvis der skulle komme en enkelt regnvejrsdag.

Vores Natur er med dig hele sommeren – få ideer til din egen sommer eller del dem med dine venner. God sommer!

Se alle aktiviteter på voresnatur.nu

Tag rundt til Danmarks naturperler

Holder du sommerferie i Danmark må du have mindst ét besøg ved de landets smukkeste naturperler på listen over “ting jeg skal opleve i min ferie”.

Vores Natur har lavet en rundtur til 16 af de mest unikke og storslåede naturperler.

Følg også i Lasse og Frejas fodspor. Sidste sommer besøgte de to unge danskere de 16 naturperler med masser af storslåede og spændende oplevelser undervejs.

Se en hilsen fra naturperlerne og få ideer til sommer i Vores Natur

Sidste sommer sendte vi to unge danskere rundt med et kamera til 16 naturperler. Det blev til storslåede naturoplevelser, vilde udsigter og spændende oplevelser undervejs. Følg deres tur rundt i sommerlandet og se hvilke oplevelser, der venter dig.

Følg Lasse og Freja rundt til Danmarks smukkeste naturperler Danmark

Mere sommerinspiration til oplevelser i vores natur

Oplev naturen ved havet og kysten

Vil du finde ting eller spiselige urter på stranden, vide mere om planter og dyr ved kysten eller bare have 25 ideer til aktiviteter med ungerne på stranden i baglommen?

Vores Natur har masser af ideer til en dejlig sommer ved strand og kyst.

Se kalenderen for aktiviteter under vandet

Find ideer til aktiviteter ved kyst og strand

Sommer i skoven

Kram træer, oplev skovens dyr, tag på tur med MTB eller vandresko eller bliv klogere på hvad du kan opleve 24 timer i skoven: ved solopgang, midt på dagen, ved solnedgang og om natten. Vores Natur sender dig helt ud i skoven med en bunke inspiration til store oplevelser mellem træerne.

Tag på opdagelse i skoven

Nyd sommeren i, på eller ved sø og å

Er du til kanotur op ad åen med familien eller en kølig dukkert med vennerne i en skovsø? Vil du ud med snøren eller er du mere til fugleperspektiv med kikkerten for øjet? Aktiviteter på sø og å er for alle og her hjælper Vores Natur dig ud på oplevelse i de ferske vande.

Sejle op ad åen – eller andre oplevelser sø og å

Ud i det åbne landskab

Trampestier, fuglestemmer og åbne vidde. Tag ud og oplev det åbne land, tjek hvilke her dyr, du kan være heldig at møde derude og hvorfor du skal tage ud og nyde udsigten i det åbne landskab.

Få inspiration til at opleve landskabet

Find oaser og oplev naturen i byen

Vilde urter, fugle og et rigt dyreliv. Selvom du bliver i byen i sommeren er der masser af sjove friluftsaktiviteter og naturlige oplevelser i vente. Du får et lille indblik i byens natur sammen med Vores Natur

Vores Natur er din guide til byens natur

Vores Natur – Friluftsrådet

www.voresnatur.nu

Tilmeld dig nyhedsbrev og få inspiration fremover

Afmeld udsendelser

Del på sociale medier