Vil du vide mere om, hvordan verden hænger sammen?

Man viser livestreaming fra Aarhus Universitet.

Kom og find en stol på Hedensted Bibliotek og få hjernen tanket op med spændende viden, når man transmitterer direkte fra foredrag på Aarhus Universitet.

Der er fri entré og ingen tilmelding – bare mød op.

Aftenens emne:

Hvordan fungerer hjernen?

Aftenens forelæser:

Leif Østergaard, professor ved Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet, og overlæge ved Neuroradiologisk Afsnit, Aarhus Universitetshospital.

Om foredraget:
Vores hjerne består af 100 mia. celler som kommunikerer med hinanden i komplicerede netværk. Men hvordan styrer hjernen os? Og hvorfor svækkes vores færdigheder ofte med alderen? Hør om den nyeste hjerneviden og om de hjernesygdomme, forskerne kæmper mod.

Vores hjerne består af over 100 mia. celler som kommunikerer med hinanden i komplicerede netværk. Men hvordan hjælper hjernen os med at lære nye færdigheder og med at navigere i en stadig mere kompleks verden? Og hvorfor svækkes disse evner undertiden med alderen?

Hør om hvordan forskerne de seneste årtier har opnået en række gennembrud i vores forståelse af hjernen – takket være bl.a. teoretisk fysik og avanceret skanner-teknologi. Vi har nu en omfattende viden som dagligt kommer patienterne til gode.

Det foregår d. 24.10.23 klokken 19.00-21.00 på Hedensted bibliotek.

Foredraget vil give et indblik i den nyeste viden om hjernen, dens funktion, og om årsagerne til de hjernesygdomme som forskerne arbejder på at forebygge.

Kilde

Foto: ABW
Del på sociale medier