Artiklen er sponseret

En revisor er ganske enkelt en person eller en virksomhed der arbejder med revision. Sådan lidt mere nede i detaljerne betyder det, at der er tale om kyndig hjælp til en virksomheds regnskab og måske lige præcis det, du har brug for af kontrol og revidering af dine bilag og finanserne. Her får du en samarbejdspartner, der kan være med på sidelinjen eller måske endda helt og aldeles overtage den opgave, der har med virksomhedens regnskab at gøre, så du i stedet kan få tid til nogle af alle de mange andre opgaver, der også skal klares i din virksomhed.

Hvad koster en revisor? 

Måske har du stillet dig selv det spørgsmål “hvad koster en revisor?” En revisor behøver ikke tømme hele dit budget. Der findes flere løsninger på revisorarbejde, og uanset om du ønsker en månedlig sparringspartner eller har brug for en revisor til en enkelt opgave, så er det en investering, der kan gøre en stor forskel på bundlinjen.

Hvis der er fejl i regnskabet, eller hvis du ikke helt har styr på, hvordan reglerne er for registrering af dine indtægter og udgifter, moms og skat, så kan det have stor betydning for virksomhedens endelige økonomiske resultater. Skræddersy din løsning hos din revisor, så den passer til dine ønsker og behov samt budget.

Når du starter en virksomhed 

Der kan være mange gode grunde til at alliere sig med en dygtig revisor og samarbejdspartner, allerede inden du kommer helt i gang med din nye virksomhed. En revisor kan være med til at sikre et godt grundlag med rådgivning omkring den nye virksomheds opstartsfase, men også hvis der er tale om køb af en tidligere etableret virksomhed, hvor du med den rette økonomiske hjælp og sparring, starter op med de bedste betingelser for en vellykket virksomhed. 

Vælg en autoriseret revisor 

Der er ingen grænser for, hvem der kan kalde sig en revisor, da der her ikke er tale om en beskyttet titel. Dette betyder også, at der er forskel i den viden, som de forskellige revisorer har med sig i den uddannelsesmæssige bagage.

Når du ønsker en kyndig hjælp fra en uddannet revisor, så skal du gå efter listen med registrerede revisorer eller statsautoriserede revisorer. Her er der tale om uddannelser med en beskyttet titel, og du kan være sikker på, at din virksomheds regnskab er i gode hænder.

 

En revisor behøver ikke tømme hele dit budget. Foto: ABW

Sider2022

Del på sociale medier