Vil du og din virksomhed hjælpe flygtninge fra Ukraine?

Hedensted Kommune modtager flygtninge fra krigen i Ukraine. For at sikre dem en god hverdag, beder vi hermed kommunens virksomheder om hjælp.

Hvis din virksomhed kan tilbyde ansættelse til en eller flere flygtninge fra Ukraine, bedes du kontakte jobcenteret på: jobcenter@hedensted.dk eller tlf.: 7975 5400. Der vil løbende blive taget initiativer til, at matche ukrainsk arbejdskraft med lokale virksomheder.

Du kan læse mere her

Mangler din virksomhed ingeniører og IT/tech specialister?

Så er det nu, du skal deltage i den kommende talenttiltrækningskampagne, som fokuserer på tiltrækning af internationale ingeniører og tech specialister til Danmark!

Grøn Omstilling & Digitalisering er nogle af fokuspunkterne i denne kampagne, så vi kan være med til at understøtte den teknologiudvikling, der sker i de danske virksomheder.

Kampagnen starter i maj og det er gratis at deltage i branding versionen! Mød Søren Ulrikkeholm, CCO hos Shape, og hør om deres erfaringer med international talenttiltrækning.

Pris: Gratis Deadline for tilmelding: 29. april 2022.

Information og tilmelding: Stinne Bille stibil@aarhus.dk

Vil du med på mentorkursus?

Jobcenter Hedensted og Jobtaskforcen i Horsens tilbyder en hyggelig og lærerig kursusdag i Golfklubben i Hedensted den 28. april fra 07.45 – 15.30.

På dagen lærer du om mentorrollen igennem oplæg, dialog, erfaringer og øvelser. Ved dagens afslutning modtager du et mentorbevis. Deltagelse er gratis og forplejning er inkluderet hele dagen. Der er dog kun 20 pladser til rådighed.

Du kan læse mere og tilmelde dig her

Doner et TV til en ukrainsk familie

De ukrainske familier som kommer til, er flygtet over hals og hoved, og har ikke mange ejendele med. Især ikke TV, som er vigtige for dem, for at holde sig orienteret om situationen i hjemlandet.

Hvis din virksomhed har lyst at donere et eller flere TV til en ukrainsk familie kan du kontakte Erhvervschef, Carsten Steffensen på carsten.steffensen@hedensted.dk

Du vil få mulighed for selv at overdrage din virksomheds donation direkte til modtagerfamilien, eller til Hedensted Erhverv, som derefter vil foretage distributionen. Det er op til dig. Men al hjælp er vigtig!

Dobbelt grøn bundlinje hos tilflyttervirksomhed

Navitas Wind arbejder med at nedtage, restaurere og genopsætte vindmøller, og dermed give dem nyt liv. I virksomheden er der et stærkt fokus på medarbejdernes trivsel. Det kommer til udtryk ved udarbejdelse af målsætninger for den enkelte medarbejder, der tager hensyn til fremtidige karriereønsker – også selvom disse ikke nødvendigvis kan opfyldes internt i virksomheden. Et velfungerende team er det vigtigste i Navitas Wind, hvilket afspejles i virksomhedens rekruttering. Holdarbejdet og flotte resultater i virksomhedens første levetid har gjort, at virksomheden i 2021 blev nomineret til årets danske startup virksomhed.

Læs portrættet af Navitas Wind her

Kontakt Hedensted Erhverv

Har du brug for uvildig og gratis vejledning fra den lokale erhvervsservice

Del på sociale medier