Martin Jacobsen, indehaveren af virksomheden Mediaeksperten.dk, startede sin virksomhed op den 1. august 2016. Han har siddet på sit kontor ude i Rugekassen i Hedensted på Vejlevej og arbejdet i et år med at få sin virksomhed til at køre på skinner, og nøj hvor det kører! Så i år kan han sætte ét lys på kagen og puste det ud sammen med flag, balloner og flere festligheder i anledning af virksomhedens første fødselsdag. Han vælger at fejre det med at give sine kunder et lækkert tilbud.

Mediaeksperten er en virksomhed, der laver alt fra Googleoptimering, hvor du kan skaffe dig nogle gode placeringer på Google, Facebookmarkedsføring – såsom sideopsætning, konkurrence og reklame, og hjemmesider.

– ”Det har været et godt og super fint år. Jeg har anskaffet mig 200 nye kunder, og det er lige fra små virksomheder til større virksomheder”, fortæller Martin Jacobsen med et smil.

Fødselsdagen skal selvfølgelig fejres med et jubilæumstilbud. Med dette får du tilbud på hjemmesider fra 6000,- kroner, gratis oprettelse af Facebooksider, og en gratis Google-rapport, så du kan se dine nuværende placeringer på Google.

Du kan læse mere om disse tilbud og meget andet på virksomhedens hjemmeside www.mediaeksperten.dk

Skrevet af Josefine Elisabeth Nielsen, praktikant
Del på sociale medier