Vil du have fat i fremtidens arbejdskraft? Så HOP-IN!

69 pct! Så mange unge beslutter sig allerede i 8. klasse for, hvilken uddannelsesretning de vil tage. Og næsten alle holder fast i deres valg, hvis de har planer om at starte en gymnasial uddannelse. Det viser en helt ny undersøgelse fra Danmarks Evalueringsinstitut.

Samtidig kommer Danmark i fremtiden til at mangle faglært arbejdskraft. Derfor tilbyder vi dig og din virksomhed at blive en del af HOP-IN – Hands ON Production, Innovation & New Ideas. Her får du mulighed for at komme i dialog med de unge og vise dem karrieremulighederne i din branche eller virksomhed, inden de foretager deres valg.

Som led i HOP-IN skal elever fra 7. klassetrin fra hele kommunen den 10. marts 2022 på virksomhedsbesøg hos de virksomheder, som har meldt sig til. Vi har stadig plads til flere virksomheder, så hvis du vil vise din virksomhed frem til en klasse mellem kl. 09.00 – 11.00 den 10. marts, så tag fat i Erhvervschef, Carsten.steffensen@hedensted.dk

Økonomisk hjælp til udvikling af din virksomhed

Nu kan du søge midler til udvikling af din virksomhed inden for forskellige sektorer hos Erhvervshus Midtjylland.

Det er gælder fx, hvis du vil ansætte en vækstpilot, skalere din virksomheds grønne omstilling eller forbedre digitaliseringen af din virksomhed.

Så hvis du driver en SMV, og kan se dig selv udvikle din virksomhed på et af ovenstående områder, så klik nedenfor og læs mere.

Du kan også tage direkte kontakt til dit lokale Erhvervshus, hvis du har konkret interesse i et af programmerne. Peter Ekmann sidder klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte Peter på mailen: pe@erhvervshusmidtjylland.dk eller telefon: 2921 5272.

Klar til at tage det næste skridt?

Tre faktorer bag massiv vækst

Dechra Veterinary Products A/S, som ligger i Uldum, har vækstet enormt den seneste årrække. Landechef Carsten Jeppesen giver virksomhedens intensive forskningsindsats, brugen af prima råvarer og virksomhedens dygtige medarbejdere æren for successen. Desuden prioriterer virksomheden sin grønne profil, og der tænkes yderligere bæredygtighed ind i fremtidens tiltag. Carsten Jeppesen er glad for placeringen i Hedensted Kommune. Han oplever, at virksomhederne altid kan få hjælp med de udfordringer, de står overfor.

Du kan læse virksomhedsportrættet her

Kontakt Hedensted Erhverv

Har du brug for uvildig og gratis vejledning fra den lokale erhvervsservice