Hedensted: Kom til åbent hus i Padel Arena D. 5. september kl. 10-14 holder Padel Arena i Hedensted åbent hus, hvor du kan tage familie og venner under armen og prøve kræfter med den populære sportsgren, Padel. Arrangementet er gratis og afholdes i samarbejde med Padel Arena Hedensted og Padel Specialist, hvor sidstnævnte stiller op med både rådgivning og udstyr.
Padel, tidligere kendt som padel-tennis, har været på alles læber det sidste års tid – og D. 5. september kl. 10-14 kan du prøve den populære sport, når Padel Arena i Hedensted slår dørene op til åbent hus i samarbejde med webshoppen Padel Specialist.

Arrangementet er for spillere på alle niveauer, så tag familien, vennerne eller ungerne med til Padel Arena Hedensted, der er en af de største indendørs padelcentre i Øst- og Midtjylland. Padel Specialist sørger for udstyr, så alt, du skal have med, er et par gode sko og dit gode humør.

Mens Padel Arena danner rammerne for arrangementet, stiller webshoppen Padel Specialist op med professionel rådgivning og padeludstyr til alle niveauer. Du får derfor mulighed for at mærke forskellen på at spille med et begynderbat og de padelbat, verdens bedste padelspillere brugere.

“Både nye og mere rutinerede spillere kan have svært ved at vælge det udstyr, som passer bedst til dem. Derfor giver vi alle mulighed for at teste nogle bat i forskellige niveauer fra nogle af verdens mest anerkendte brands, så spillere i Padel Arena Hedensted kan komme og prøve forskelligt udstyr”, oplyser Peter Gøggaard-Clausen fra Padelspecialist.dk Link .
Du kan til åbent hus prøve alverdens forskellige padelbat – og hvis du falder for et af de mange bat, tilbyder Padel Specialist 15% til alle deltagere, hvis de bestiller via webshoppen på dagen.
Det foregår her: Padel Arena Hedensted, Lundagervej 22, 8722 Hedensted

Del på sociale medier